in ,

Russo Kardeşler’in Richard Madden’lı Aksiyon Dizisi “Citadel”den İlk Fragman

Citadel fragmanı yayınlandı. Russo Kardeşler’in Prime Video’da yayınlanacak yeni aksiyon dizisinin başrollerinde Richard Madden ve Priyanka Chopra yer alıyor.

Citadel Fragmanı: Russo Kardeşler'den Yeni Aksiyon Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Citadel fragmanı paylaşıldı. Avengers filmleri yönetmeni Russo Kardeşler yeni bir aksiyon macerası ile daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video üzerinden yayınlanacak dizinin başrollerinde Richard Madden ve Priyanka Chopra yer alıyor.

Russo kardeşler, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen tüm zamanların en büyük filmlerinden bazılarını yönettiğinden beri, yapımcı olarak birçok iddialı projeye ağırlık veriyor. Son olarak geçen sene çıkan ve Netflix üzerinde yayınlanan casus-gerilim filmi The Gray Man’i yönettikten sonra şimdi de Prime Video için benzer bir proje üzerinde çalışıyorlar. Citadel adlı dizide Game of Thrones ve Eternals oyuncusu Richard Madden ile Matrix Resurrections’da yer alan ve 2000 yılında dünya güzeli seçilen oyuncu ve şarkıcı  Priyanka Chopra Jonas, isimsiz bir ajans için çalışan iki seçkin ajanı canlandırıyor.

Daha önce kısa bir tanıtım yayınlayan Prime Video, şimdi de diziye daha detaylı bir bakışı sağlayan ilk fragmanı yayınladı.

- Reklam -

Görüntüler, yakın zamanda hafızaları silinen iki ajan Mason Kane (Madden) ve Nadia Sinh’i (Chopra) tanıtarak başlıyor. Eski meslektaşları (Stanley Tucci) kısa süre sonra neler olup bittiğini açıklıyor gibi görünüyor ve “hiçbir ulusa sadık olmayan bir casus teşkilatı” olan Citadel için bazı arka plan hikâyelerini ortaya koyuyor. Fragmana bakılırsa dizi, göğüs göğüse dövüş, patlamalar, silahlar ve çeşitli, egzotik yerler gibi tüm casus-gerilim türü temel unsurları içerecek.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Citadel Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda ima edildiği üzere yaklaşan dizi, emniyet ve güvenliği sağlamakla görevli isimsiz ajansın Manticore olarak bilinen gölgeli sendika tarafından yok edilmesinden yaklaşık sekiz yıl sonra başlıyor. Mason ve Nadia’nın hafızaları saklanmadan önce silinmişti, ancak Manticore artık yeni bir dünya düzeni kurmanın eşiğindeyken, iki seçkin ajanın yeniden bir araya gelmesi gerekiyor.

Fragmanın yanı sıra Citadel için yeni bir poster de paylaşıldı:

- Reklam -

Citadel poster

6 bölümden oluşacak ilk sezon 250 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlandı. Orijinal seriye ek olarak Hindistan, İtalya, İspanya ve Meksika gibi pazarlarda yerel yıldızlarla spin-off projeleri üretilecek ve daha geniş çapta bir projeye evrilecek.

Dizi 28 Nisan’da ilk 2 bölümü ile Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak.

Russo Kardeşler’in yeni aksiyon dizisi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ghosted Fragmani

Chris Evans ve Ana de Armas’lı “Ghosted” Filminden Fragman

Gece Bekçisi - Louise Erdrich

Louise Erdrich’in 2021 Pulitzer Ödüllü Romanı “Gece Bekçisi” Türkçede