in ,

Clarice Fragmanı: Kuzuların Sessizliği Sonrasını Anlatacak Dizi Ufukta Gözüktü

Clarice fragmanı yayınlandı. Kuzuların Sessizliği, yeni dizisi ile gerilim dozunu artırmaya ve evreni genişletmeye hazırlanıyor.

Clarice Fragmanı - Kuzuların Sessizliği
- Reklam -
- Reklam -

Clarice fragmanı yayınlandı. Kuzuların Sessizliği dizisi yaklaşıyor. Başrolünde Jodie Foster ile Anthony Hopkins gibi usta oyuncuların bulunduğu ve ilk defa 1991 yılında yayınlanan The Silence of the Lambs evreni genişliyor.

Yazar Thomas Harris’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Kuzuların Sessizliği, hem beyaz perde hem de televizyon uyarlamaları ile yıllar boyunca kendisine ait bir kitle yaratmayı başardı. Psikolojik gerilim türündeki yapım Doktor Hannibal Lecter adlı bir yamyam seri katilin maceralarını konu ediniyordu.

İki film sonrası 2013 yılında da Bryan Fuller’in başında olduğu ve NBC kanalında yayınlanan Hannibal adlı dizi oldukça ses getirmişti. Toplamda 3 sezon süren ve 2015 yılında sonlanan yapımda Hanibbal Lecter’a Mads Mikkelsen hayat veriyordu.

- Reklam -

CBS için hazırlanan yeni yapım ise yapım 1993 yılında geçiyor ve 2001 yapımı Hannibal’ın öncesini konu ediniyor. “Sessizlik” olaylarından kısa bir süre sonra, travmatik süreçlerden geçen genç Clarice Starling’e odaklanacak dizi, karakterin tekrar işine dönmeye çalışması ile başlıyor. Tahmin edileceği üzere Hannibal Lecter ile karşılaşmasıyla hayatı sonsuza kadar değişen Clarice’nin, yeni seri katiller ve cinsel taciz suçlularının peşine düşerken sahadaki davranışları da eskisine göre aynı kalmıyor.

Yayınlanan ilk kısa fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Clarice Fragmanı | İZLE

YouTube video

1991 yılında yayınlanan Kuzuların Sessizliği (The Silence of the Lambs) filminde Clarice Starling karakteri Jodie Foster tarafından canlandırılmıştı. 2001 yapımı Hannibal filminde ise bu sefer karakteri canlandıran isim Julianne Moore olmuştu. Şimdi de karaktere hayat verecek isim Rebecca Breeds oldu. Breeds dışında yapımda Kal Penn, Michael Cuditz, Devyn A Tyler ve Nick Sandow gibi isimler de rol alacak.

- Reklam -

Yapımın arkasında bulunan isimler ise Alex Kurtzman ve Jenny Lumet. Özellikle Uzay Yolu yapımlarıyla tanınan Kurtzman, şu sıralar yine CBS kanalı için Star Trek: Discovery dizisini hazırlamaya devam ediyor.

Clarice, 11 Şubat 2021 tarihinde CBS’deki yerini alacak. Dizinin ülkemize hangi platform aracılığı ile geleceği ise henüz belli değil.

Diziyle ilgili yayınlana ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım Kuzuların Sessizliği evrenini katletmezler :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kartela - Ezgi Özbek Şenel

Kartela – Ezgi Özbek Şenel | Yazarının Kaleminden

Daredevil Spider-Man 3

Daredevil, Spider-Man 3 Filmi ile Geri Dönüyor