in ,

Cobra Kai 3. Sezon Fragmanı: Karate Kid Efsanesi Devam Ediyor

Cobra Kai 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Karate Kid dizisi yeni sezonunda Daniel, Kreese’e karşı güçlerini birleştirirken gerilim gittikçe artıyor.

Cobra Kai 3. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai 3. sezon fragmanı Netflix tarafından payaşıldı. Karate Kit dizisi olarak tanıdığımız maceranın yeni sezonu, sokak dövüşlerine, antrenmanlara ve beklenmedik ittifaklara kısaca göz atmamızı sağlıyor.

İlk olarak Youtube Premium (adı daha sonra Youtube Red olarak değişti) için hazırlanan Kobra Kai, 2 sezon boyunca orada yayınlandı ve daha sonra dijital yayın devi Netflix’e transfer oldu. Yeni gelen sezon da Netflix Orijinal İçeriği olarak üretilen ilk sezon olma özelliğini taşıyacak. 3. sezon, Johnny Lawrence, Daniel LaRusso ve John Kreese arasındaki çatışmaya devam edecek.

Dizi için yayınlanan resmi fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Cobra Kai 3. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı İzle

YouTube video

Netflix’in yeni yayınladığı 3. sezon fragmanı, 2. sezonun kaldığı yerden devam ediyor. Miguel yaralarıyla hastaneye kaldırılıyor ve Robby görünüşe göre bir çocuk gözaltı merkezinde hapsediliyor. John Kreese’in Cobra Kai Dojo’yu ele geçirmesine ve öğrenciler üzerinde yarattığı tehlikeli etkilere yanıt olarak Johnny (William Zabka) ve Daniel (Ralph Macchio) eski rekabetlerini bir kenara bırakıp geçmişteki hatalarını düzeltmek için güçlerini birleştirmeyi tercih ediyor. Yeni sezon bol miktarda drama, kefaret çığlıkları ve tabii ki karate barındırıyor.

Yayınlanan fragman birçok şeyi gösterirken bazı soruları cevapsız bırakmayı da ihmal etmiyor. Örneğin, en merak edilenlerinden biri orijinal filmin ana karakteri olan Ali Mills’in 3. sezonda geri dönüp dönmeyeceği hâlâ belirsiz.

cobra kai 3. sezon

Hayranların hatırlayacağı üzere geçen sezonun sonunda Ali, Johnny’ye Facebook üzerinden bir arkadaşlık isteği göndermişti. Bu da Karate Kid’in başka bir orijinal figürünün işleri daha da karıştırmak adına kavgaya girebileceğini öne sürdü. Karakterin hem Johnny hem de Daniel ile olan geçmişi göz önüne alındığında, bu eğlenceli ve ilginç bir karışıklık olabilir.

- Reklam -

Kobra Kai’nin 3. sezon ile ilgili yayınlanan daha önceki bir haberde de, oyuncu Ralph Macchio Conan’da konuşmuş ve yeni sezonun Miyagi Do Karate’nin geçmişine odaklanacağını açıklamıştı. Geçmişe ait sırlar da yeni bölümlerle birlikte açığa çıkacak gibi gözüküyor.

Cobra Kai 3. sezon bölümleri, 8 Ocak 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Cobra Kai’nin yeni sezonu için yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kara kara dedi ki:

    Benim gibi Karate Kid hayranıysanız ucundan uzakdoğu savaş sanatlarıyla ilgiliyseniz beğenmemeniz için sebep yok, ilk sezon iyiydi ,ikinci sezonda yarım kalanları üçüncü sezona attılar, Netflix prodüksiyonu nasıl olmuş heyecan la bekliyorum.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Karate Kid deyince hemen ele iki çubuk alıp acaba ben de yakalayabilir miyim denir içten. Ayağınızı çarptığınızda ellerinizi birbirine sürtüp çarpılan yere sürüp iyileştirme çabası olur. Bir yerleri silerken hep cilalayıp parlatmak istersiniz.

    Hepinizi bir dakikalık kartal duruşuna davet ediyorum…

    :smiley: :smiley: :smiley:

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Ön yargıyla başlamıştım ama izletti kendini.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daredevil Spider-Man 3

Daredevil, Spider-Man 3 Filmi ile Geri Dönüyor

Bora Abdo Cinsel Taciz İfşa

Bora Abdo’nun Cinsel Tacizi İfşalanınca Yayınevi Yazarla İlişkisini Kesti