in

Cobra Kai 3. Sezon Miyagi-Do’nun Geçmişine Odaklanacak

Cobra Kai 3. sezon yeniliklerle geliyor. Karate Kid’in devamı niteliğindeki dizi, serinin büyük isimlerinden Miyagi Do Karate’nin gizli tarihini anlatacak.

cobra kai 3. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai 3. sezon, 2021’e kadar ekranlara gelmeyecek. Fakat Karate Kid serisinin devamı niteliğindeki dizinin yeni bölümleriyle ilgili haberler düşmeye başladı bile. Dizinin yıldızı Ralph Macchio geçtiğimiz günlerde Conan’da konuştu ve dizinin üçüncü sezonunun Miyagi-Do’nun hikâyesini anlatacağını doğruladı.

İlk iki sezonu Sony Pictures Television tarafından hazırlanıp YouTube Premium’da yayınlanan diziyi Haziran’da Netflix satın almış ve üçüncü bir sezonun duyurusunu da yapmıştı. Ağustos ayında yayınlanan bir dizi fragmanında gördüğümüz çok kısa sahneyle de Miyagi-Do’nun diziye geleceği dedikoduları başlamıştı.

cobra kai karate kid

- Reklam -

Ralph Macchio fragmanın son saniyelerinde ima edilen Japonya sahnelerinin gerçek olduğunu ve Danny LaRusso’nun ustası Mr. Miyagi hakkındaki bazı gerçekleri araştıracağını belirtti:

Cobra Kai üçüncü sezon çekimleri için Okinawa’daydım. Konu hakkında çok konuşmama izin yok tabii ama Miyagi Do Karate’nin geçmişine gideceğimizi söyleyebilirim. Bazı şeyler öğreniyoruz, ne seyircilerin ne de LaRusso’nun bilmediği geçmiş sırları aralıyoruz. Çekimleri de gerçekten Okinawa’da yaptık!”

Cobra Kai 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

LaRusso’nun büyük düşmanı Johnny Lawrence’i oynayan William Zabka da dizinin gelecek bölümleri için heyecanlı:

“Hiçbir şey göründüğü gibi değil, bunu söyleyebilirim. Johnny, Ali’nin eksikliğini derinden hissediyor. O kaçmış aşkı ve kesinlikle bir gün yeniden birleşmek istiyor, yine de dizi tam da beklenileni vermeyebilir.

“İkinci sezonun sonu çok dağınıktı. Birleştirilmesi gereken parçalar ve iyileşmesi gereken karakterler var. Üçüncü sezon ise havai fişek gösterisi gibi olacak. İlk iki sezonun birleştirilip adrenalin vurulmuş hâli olacak. Yeni sezonu çekmek çok heyecanlıydı ve beklediğinize değecek. Şimdiye kadar yayınlamayı umuyorduk ama dünyanın hâli ortada. Bekleme süresinin uzamasının iyi yönleri de var, binlerce yeni hayran kazandık. Üçüncü sezonun hazır olması için yapılacak çok iş var. 30 dile çevirisi yapılıyor falan.

- Reklam -

“İlk iki sezonu izledikten sonra yaşanmasını beklediğiniz pek çok olay var, biliyorum pek çok hayran teorisi okudum. Üzülerek söylemeliyim ki sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bütün bölümleri izleseniz de göremeyeceğiniz sürprizlerimiz var.”

cobra kai 3. sezon karate kid

Cobra Kai’nin ilk iki sezonu Netflix’te yayında ve üçüncü sezon 2021’de gelecek.

Cobra Kai’yi izliyor musunuz? Karate Kid efsanesinin geleceğinden memnun musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* Exxen: Acun Ilıcalı’nın Yeni Dijital Yayın Platformu Açılıyor

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Raised by Wolves Çizgi Roman

Raised by Wolves Öncesini Anlatan Çizgi Roman Ücretsiz Olarak Yayında

Chungking Express Devam Filmi

Chungking Express Devam Filmi Yolda: Wong Kar-wai Çalışmalara Başladı