in ,

Cobra Kai 4. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Cobra Kai 4. sezon için ilk tanıtım fragmanı ve çıkış tarihi açıklandı. Netflix ile devam eden Karate Kid spin-off’u devam bölümleri aralık ayında geliyor.

Cobra Kai 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Cobra Kai 4. sezon için ilk fragmanı ve çıkış tarihini paylaştı. Karate Kid spin-off serisinin devam sezonunda neler olacağına dair ilk bakış da böylece ortaya çıktı. All Valley Under 18 Karate Turnuvası geri dönüyor! Peki bu 5. sezon için ne anlama geliyor?

1980’lerin kült klasiği The Karate Kid’in devamı niteliğinde bir seri olan Cobra Kai, ilk olarak Youtube Red (Premium) ile çıkışını yaptı. Daha sonra ise Netflix’e geçti. Dizi, Johnny Lawrence (William Zabka) ve Daniel LaRusso (Ralph Macchio) arasındaki rekabeti anlatıyor. Artık yetişkin olan ikili, yeni nesil “karateci çocuklar” için mentorluk rolleri üstleniyorlar. Hem orijinal Karate Kid’in hem de Karateci Çocuk Bölüm III’ün doruk noktası olan All Valley Turnuvası, Cobra Kai’nin 1. sezonunun önemli bir yönüydü. Ayrıca 3. sezon yarışmanın geri dönüşünü sağladı. Yeni yayınlanan tanıtım fragmanı öncesi bile birçok hayran, 4. sezonun hangi yöne doğru evrileceğini tahmin ediyorlardı.

Şimdi de Netflix tarafından yayınlanan yeni Cobra Kai 4. sezon tanıtım fragmanı ile turnuvaya odaklanılacağı da netleşmiş oldu. Bununla birlikte çıkış tarihi olan Aralık 2021’i de duyurdu. Dijital yayın devi, bir sonraki sezonu en iyi zaman diliminde yayınlıyor ve haliyle diziye ne kadar çok inandığını gösteriyor. Bu sadece gelecek sezonun güçlü olacağı değil, muhtemelen 5. sezonun da benzer gidişatta olacağı anlamına geliyor.

- Reklam -

Cobra Kai 4. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

Üçüncü sezon ile Netflix’e geçen macera, şu an için yayın servisinin en umut verici yapımlarından biri olarak görülüyor. Hatırlanacağı üzere serinin yeni sezonu 1 Ocak 2021’de Chilling Adventures of Sabrina final sezonu ile platform kütüphanesindeki yerini almıştı. Koronavirüs pandemisi öncesi genelde dizi sezonları arasında bir yıl süre bırakan platform için, Cobra Kai’nin aralık yayın tarihi oldukça mantıklı gözüküyor.

GÜNCELLEME: Cobra Kai’nin 4. sezon yeni fragmanı paylaşıldı. Aynı zamanda çıkış tarihi de 31 Aralık 2021 olarak duyurdu.

- Reklam -
YouTube video

Çekimleri şubat ayında başlayan ve tamamlanmış olan yapım için gözler şimdilik uzun fragmanda ve kesin yayın tarihinde. Peki ya sizler Cobra Kai’nin yeni sezonundan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Crunchyroll Abone Sayısı

Anime Yayın Servisi Crunchyroll 5 Milyon Aboneye Ulaştı

yarasa tarihin en uzun ucuşu kedi saldırısı

Tarihin En Uzun Uçuşunu Yapan Yarasa, Kedi Saldırısında Hayatını Kaybetti