in

Conan O’Brien’ın Ünlü Sohbet Programı 11 Yılın Ardından Ekranlara Veda Ediyor

Conan O’Brien, TBS ekranlarındaki uzun soluklu sohbet programı “Conan”a final yapıyor. Ünlü isim yeni gösterileri için HBO Max ile anlaştı.

Conan O'Brien final bölümü
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı komedyan, yazar ve televizyon programcısı Conan O’Brien, ünlü sohbet programı “Conan”a 11 yılın ardından veda edecek. TBS kanalında gerçekleştirdiği şov programı ile televizyon tarihinin unutulmazları arasına katılan O’Brien’ın yeni rotası ise HBO Max oldu.

11 yıllık TBS macerasında “Conan” adlı programla ABD dışında da milyonlarca ulaşan O’Biren, ondan öncesinde de 16 yıllık bir Late Night with Conan O’Brien programı ile gecelerin unutulmaz ismi olmayı başarmıştı.

24 Haziran 2021 tarihinde son defa yayınlanacak Conan programından sonra, O’Brien’ın yolu WarnerMedia’nın yeni dijital yayın platformu HBO Max olacak. Geleneksel televizyondaki gece şovu kariyerinden emekli olan sanatçı, yoluna yükselişe geçen çevrim içi yayın platformu ile devam etmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Televizyonun en güçlü figürlerinden birisini bünyesine katan HBO Max, dizi ve sinema filmlerinin yanında “talk show” kültürüne de ne kadar önem vereceğini göstermiş oldu. Artık ABD televizyonlarında gece kuşağının nabzı HBO Max’te tutulacak.

Conan programı ise 24 Haziran’da ekrana veda edecek. 1.400’den fazla bölümle karşımıza çıkan usta ismin TBS’teki Conan Without Borders adlı seyahat programı ise bir süre daha devam edecek.

Conan O’Brien, “Conan”a Veda Ediyor: Yeni Format Yolda

O’Brien’ın yeni sohbet programının ismi ve teması ise henüz açıklanmadı. Ancak programın haftalık olarak yapılacağı bilgisi paylaşılıyor.

Bu karar O’Brien’ı 28 yıldır ilk defa bir gece şovu programında göremeyeceğimiz anlamına da geliyor.

Conan O'Brien final bölümü

HBO Max’te program yapma fikrinin uzun zamandır aklında olduğunu belirten O’Brien, yeni yolculuğunun programının dördüncü versiyonu olacağını da açıkladı.

- Reklam -

WarnerMedia ise ünlü ismin hazırlayacağı yeni şovun, geleneksel sohbet programlarından daha farklı olacağının altını çizdi.

TNT, TBS ve truTV Genel Müdürü Brett Weitz, sanatçı için şu ifadeleri kullandı:

“28 yıl gece geç saatlerde yayın yapmak televizyon için muazzam bir başarı. Conan ve ekibinin TBS’te 10 yıl boyunca başardıkları çığır açan çalışmalardan ötürü gurur duyuyoruz.”

Yeni programın HBO Max’te yayına ne zaman başlayacağı ise şimdilik belli değil. Ancak en iyimser tarih önümüzdeki sonbahar olarak görünüyor.

Siz bu gösteriyi takip ediyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Suicide Squad

James Gunn, The Suicide Squad’ın Birden Fazla Jenerik Sonrası Sahnesi Olacağını Açıkladı

Jupiter's Legacy kitapları Jüpiter’in Mirası Çizgi Roman Netflix

Jupiter’s Legacy Dizisine İlham Veren Çizgi Roman Jüpiter’in Mirası Türkçede