in

Constantine Dizisinin Başrolü Sope Dirisu Olabilir: Warner Bros İkonik Karakteri Geri Getirmeye Hazırlanıyor

Constantine dizisinin başrolü Sope Dirisu olabilir. Uzun süredir Matt Ryan tarafından canlandırılan karakter, yeni bir oyuncuyla HBO Max’e gelmeye hazırlanıyor.

Constantine dizisi başrolü Sope Dirisu
- Reklam -
- Reklam -

Constantine dizisinin başrolü için ortaya atılan ilk isim Sope Dirisu oldu. John Constantine’in maceraları farklı bir oyuncu ile J.J. Abrams önderliğinde ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

John Constantine karakteri geçen birkaç yıl boyunca Matt Ryan aracılığıyla live-action dünyasındaki yerini aldı. Oyuncunun yer aldığı NBC dizisi sadece bir sezon sürse de, Matt Ryan’ın karakteri The CW’nin Arrowverse dizilerinde gözüktü ve Legends of Tomorrow’da önemli bir oyuncu hâline geldi. Ryan ayrıca yıllar boyunca birçok DC animasyon projesinde Constantine’i seslendirmeye devam etti.

DC Comics’in sevilen karakteri şimdi de, şu anda Justice League Dark serisini geliştiren J.J. Abrams’ın önderliğinde yeni bir maceraya hazırlanıyor. Abrams, Justice League’de yer alan ekip için bir dizi üzerinde çalışıyor. Ancak aynı zamanda çeşitli karakterler aynı evrenin parçası olacak kendi filmlerini ve dizilerine de sahip olacak. Bunlar arasında en merak edileni de bir Constantine yeniden başlatması.

- Reklam -

Constantine’in başrolde olacağı projeyle ilgili ilk duyuru Temmuz 2020’de geldi ve film olacağı söylendi. Sonrasında Şubat 2021’de Abrams’ın başında olduğu dizi projesi duyuruldu. Söz konusu duyurudan bu yana projede çok fazla hareket olmamasına rağmen, Constantine’in çekimlerine bu yıl sonuna doğru başlaması planlanıyor.

Constantine Dizisi Çekimleri Bu Yıl Başlayacak

John Constantine dizisi başrolü Sope Dirisu

Elbette Constantine’in yeni live-action maceralarına başlaması için bir sonraki Hellblazer’ını bulması gerekiyor. Görünen o ki HBO Max sonunda başrol oyuncusunu bulmuş gibi görünüyor.

The Illuminerdi’nin haberine göre, HBO Max başrol için İngiliz-Nijeryalı aktör Sope Dirisu ile masaya oturdu. 31 yaşındaki oyuncunun özgeçmişinde Gangs of London, Humans ve The Halcyon dizileri ve The Huntsman: Winter’s War, Silent Night ve yakında çıkacak olan Mr. Malcolm’s List gibi filmler yer alıyor. Dirisu, sadece dizi ve film setlerinde değil, aynı zamanda One Night in Miami ve farklı birçok tiyatro yapımında da yer aldı.

- Reklam -

Şu an için anlaşma kesinleşmemiş olsa da, oyuncunun Justice League Dark ekibinde farklı bir rolde de olsa yer almasına kesin gözle bakılıyor.

İkonik karakter 2005 yılında Keanu Reeves tarafından da bir sinema filminde canlandırılmıştı.

Constantine’in siyahi bir oyuncuyla yeniden dizi macerasına dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Stardust Stardust dedi ki:

    Sinirim bozuldu ya keşke görmeseydim. :’)

  2. Avatar for birisi43 birisi43 dedi ki:

    Önceki yarım kalan diziyi özledim.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    :slight_smile: .

  4. Avatar for volkanvural volkanvural dedi ki:

    Beni mutlu etmedi bu haber

  5. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Merak etmeyin bir gün bu akımda son bulacak. Her şey arz - talep meselesi. Talep kesilince arz da kalmaz ortada. Koskaca Kaeneu dururken. Sope Dirisu muhakkak iyi bir oyuncudur, şüphem yok ama keşke başka yapımlarda görseydik kendisini. Neyse hayırlısı artık.

    Death on the Nile filmini izledim bugün. Kitapta Poirot yaşlı iki kadını sorguya çekiyordu ve işin aslı farklı bir şey çıkıyordu ve cinayetle alakaları olmadığı ortaya çıkıyordu bu kişilerin ama filmde meğer bu yaşlı kadınlar birbirlerine aşıkmış. Ya arkadaş şimdi ne gerek var böyle bir şeye. Kitaptaki fikir yetersiz mi de böyle bir değişime gerek duyuluyor. Tamam tercihlere saygımız sonsuz da böyle gözüme sokulmaya devam edilirse nötr hale geleceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

yapay zeka mikrodalga fırın çocukluk arkadaşı

‘Çocukluk Arkadaşı’ Mikrodalga Fırını Yapay Zekâyla Hayata Getirdi: Ölümü Eski Dostunun Elinden Olacaktı

Print on Demand (PoD) Sistemi yayıncılık

Print on Demand (PoD) Sistemi Yayıncılığın Geleceği Olabilir mi? | Soruşturma