in

HBO Max’te Yayınlanacak “Constantine” Dizisi Çekimlerinin Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Constantine dizisi çekim tarihleri belli oldu. HBO Max’in yeni DC uyarlaması yapımı, 2023’ün ilk aylarında prodüksiyona başlayacak.

Constantine Dizisi çekim tarihleri
- Reklam -
- Reklam -

Constantine dizisi çekim tarihleri ortaya çıktı. HBO Max’in merakla beklenen yeni DC uyarlaması, 2023’ün ilk aylarında prodüksiyona başlamayı umuyor.

HBO Max’in John Constantine’e odaklanan Constantine dizisi çekimleri nihayet başlıyor. Karakter ilk olarak 1985’te Alan Moore imzalı Swamp Thing çizgi roman serisinde baş karakterin danışmanı ve müttefiki olarak ortaya çıktı. Kısa sürede popüler hale gelen ve kendi çizgi roman serisine de kavuşan karakter, hem sinema filminde hem de televizyona uyarlandı.

Alan Moore, Stephen R. Bissette, Rick Veitch ve John Totleben tarafından yaratılan ve Swamp Thing #37’deki “American Gothic” hikâyesinde tanıtılan karakter, Liverpool’lu işçi sınıfı büyücü, dolandırıcı ve kurnaz biri olsa da aslında iyi bir kalbi olan kiralık dedektif olarak tanıtıldı. Sting’den ilham alan DC kahramanı birçok defa ekrana uyarlandı. Keanu Reeves, Francis Lawrence’ın 2005 filminde karakteri canlandırdı. Ardından 2014’te karakteri birden fazla Arrowverse dizisinde ve animasyonlu DC Comics projesinde canlandıran Matt Ryan izledi.

- Reklam -

Constantine Dizisi Çekimleri 2023’ün İlk Aylarında Başlayabilir

J.J. Abrams HBO Max için Constantine Dizisi Yapacak

J.J. Abrams tarafından yapımcılığı üstlenilen Constantine’e odaklanan bir dizi fikri, ilk olarak 2021 başlarında duyuruldu. Ünlü yönetmenin Warner Media ile 2019’da yaptığı 250 milyon dolarlık bir anlaşmanın neticesinde, yeni bir live-action dizisinin yolda olduğu bilgisi verildi. HBO Max’e geleceği söylenen yapım, kanalın son zamanlardaki sarsıntılara rağmen, umut verici bir güncelleme aldı.

Yeni birleşen Warner Bros. Discovery’yi çevreleyen belirsiz duruma rağmen Variety’nin haberine göre HBO Max, Constantine dizisi çekimleri için bir başlangıç  tarihi açıkladı. Habere göre dizinin çekimleri 2023’ün ilk aylarında başlayacak. Ayrıca dizinin yapımcılarının şimdiden diziyi çekmeyi umdukları yerleri keşfe çıktıkları da bildirildi.

HBO Max’e gelmesi beklenen ve çekimleri çoktan tamamlanmış olan Batgirl’ün iptali, potansiyel olarak geliştirilmekte olan birçok DC yapımının da ne olacağı konusunda hayranları endişede bırakmıştı. Neyse ki şu an için Constantine’e odaklanan dizinin bu konuda bir sorunu gözükmüyor. Dizinin başrolü için Sope Dirisu’nun adı geçse de, şu anlık stüdyo tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. Çekimlerin belirtilen tarihlerde başlaması halinde, dizinin en erken 2024’ün ikinci yarısında çıkacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Gelecekte Aynı Anda İki Farklı Constantine Dizisi Yayınlanabilir

the sandman dizi yeni spin-off Constantine

Netflix’te kısa bir süre önce ilk sezonu yayınlanan The Sandman dizisinin 3. bölümünde yer alan ve Jenna Coleman tarafından canlandırılan Johanna Constantine karakteri için de bir spin-off gelebileceği belirtiliyor. Böyle bir durum olduğu takdirde, iki ayrı platformda benzer zamanlarda yayınlanacak dizilerden hangisinin daha iyi olduğunu izlemek ilginç olacak.

Yeni Constantine dizisinden beklentileriniz neler? Daha önce iptal edilen ve DC’s Legends of Tomorrow’da devam eden karaktere göre nasıl bir uyarlama izleyiciyi bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Direkt Matt Ryan’ı getirin oynasın. Karaktere gayet güzel uymuştu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Şaman Mitolojisinin Teonimleri - Prof. Dr. Fuzuli Bayat

Prof. Dr. Fuzuli Bayat’tan Türk Şaman Mitolojisine Dair Yeni Kitap

Raven's Hollow fragmanı - edgar allan poe

Edgar Allan Poe’nun Gençliğine Fantastik Bir Alternatif Getiren “Raven’s Hollow” Filminden Fragman