in

HBO Max, Constantine Dizisini İptal Etti: Warner Bros. Discovery’de ‘Temizlik’ Devam Ediyor

Constantine dizisi iptal edildi. HBO Max, fişini çektiği yapımlar kervanına bir başka DC uyarlamasını daha ekledi.

constantine dizisi iptal edildi hbo max
- Reklam -
- Reklam -

Constantine dizisi için iptal kararı çıktı. HBO Max, J.J. Abrams’ın sorumlusu olduğu yapımı, film onayından sonra yayınlamama kararı aldı.

John Constantine ilk olarak Alan Moore, Stephen R. Bissette, Rick Veitch ve John Totleben tarafından Swamp Thing çizgi romanları için yaratıldı. Okült dedektif 1988 yılında kendi Hellblazer çizgi roman serisine kavuştu ve o günden bu yana en uzun soluklu çizgi romanlardan biri haline geldi. Karakter daha sonra hem Keanu Reeves tarafından 2005’te hem de daha yakın zamanda Matt Ryan tarafından kendi NBC dizisinde ve daha sonra The CW‘nun Arrowverse dizilerinin bir parçası olarak live-action’a geldi.

Geçen yılın başlarında, J.J. Abrams’ın Warner Bros. Studios ile yaptığı kapsamlı 2019 geliştirme anlaşmasının bir parçası olarak HBO Max için bir dizi hazırlanacağı haberi geldi. Resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, Abrams’ın rol için potansiyel olarak Sope Dirisu’yu istediği söylendi. Tartışmalı Batgirl iptalinin ardından HBO Max için planlanan bir dizi DC projesi iptal edildiğinde projenin geleceği hakkında bazı endişeler olsa da, Abrams’ın Constantine macerasının güvende olduğu ve hatta potansiyel bir 2023 çekim başlangıç tarihi aldığı bildirildi. Ancak kısa bir süre önce çıkan Keanu Reeves’in beyaz perdedeki rolüne geri döneceği haberleriyle birlikte, her şey bir kez daha değişmiş gibi görünüyor.

- Reklam -
Constantine dizisi iptal edildi
Matt Ryan, John Constantine

Constantine Dizisi ile Madame X için de İptal Kararı Çıktı

TV Line’ın haberine göre HBO Max’in dizi için planları, başrol için bir aktörle sözleşme imzalamak için erken görüşmelerde bulunmasına rağmen iptal edildi. İptal kararının kısa süre önce çıkan film onayı yüzünden alınıp alınmadığı bilinmiyor. Ancak muhtemelen film kararından bağımsız olarak böyle bir iptalin verildiği düşünülüyor. Çünkü Constantine dizisiyle aynı kaderi paylaşan Abrams’ın bir başka sorumlu olduğu yapım için de kötü haber geldi. Ölümsüz büyücü Madame Xanadu’ya odaklanacak olan Madame X dizisi de iptal edilen yapımlar kervanına katıldı.

HBO Max’in her iki diziyi de iptal etmesine rağmen ünlü yönetmenin yapım şirketi olan Bad Robot’un gösterilere bağlı kaldığını ve şimdi diğer potansiyel yayıncılarla görüşeceği bildiriliyor. Yani her ne kadar HBO Max bu projeleri es geçmiş olsa da, Netflix, Amazon Prime Video ve Apple TV+ gibi akış hizmetleri projenin haklarını satın alabilir.

- Reklam -

Constantine 2 devam filmi

Sürpriz film kararından sonra gelen dizi iptal haberleri hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce filmin gelecek olmasıyla birlikte alınan bu dizi iptal kararı doğru mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En Eski Kalp Fosili Bulundu

Dünya Tarihinin En Eski Kalbi Bulundu: 380 Milyon Yıllık Fosil, İnsan Evrimine Dair Önemli Veriler Taşıyor

Squid Game Yarışması Başvuru Şartları

Netflix’in 4,56 Milyon Dolar Ödüllü Squid Game Yarışmasının Başvuru Süreci Başladı