in ,

Cowboy Bebop Açılış Jeneriği Paylaşıldı | İZLE

Cowboy Bebop açılış jeneriği Netflix TUDUM etkinliğinde paylaşıldı. Anime hayranları tanıdık bir girişle karşılaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cowboy Bebop açılış jeneriği
- Reklam -
- Reklam -

Cowboy Bebop açılış jeneriği yayınlandı. Heyecanla beklenen Netflix dizisi, ikonik anime serisinden uyarlanan yapımın orijinal açılışını aynı şekilde koruyor.

İlk defa 1998 yılında gösterime giren Cowboy Bebop, kısa sürede bir klasiğe dönüştü. Sadece çıkış yaptığı Japonya’da değil, özellikle batılı ülkelerde de beğeniyle izleyen yapım, birçok izleyiciyi animeyle tanıştırdı. Yıllar sonra, özellikle anime yapımlarına verdiği değeri her aşamada gösteren dijital yayın devi Netflix de bir canlı aksiyon uyarlaması üzerinde çalıştığını açıkladı.

Diziyle ilgili ilk haberler 2017 yılının ortalarında gelmeye başladı. Jeff Pinkner ve André Nemec tarafından geliştirildiği açıklanan dizinin baş sorumlusu André Nemec olarak açıklandı. Ayrıca dizinin senarist koltuğuna ise The Mandalorian ile tanınan Christopher Yost getirildi. John Cho, Daniella Pineda ve Mustafa Shakir’in sırasıyla Spike, Faye ve Jet olarak rol almak üzere sözleşme imzalamasıyla kısa bir süre sonra asıl çalışmalar da başladı. Fakat diğer birçok yapımda olduğu gibi Cowboy Bebop’un live-action uyarlaması da Koronavirüs engeline takıldı. Bununla birlikte bazı kazalar yaşadığı için ne yazık ki gelmekte de oldukça gecikti.

- Reklam -

Neyse ki tüm bu süreçler sonucunda yapımın ilk sezon çekimlerinin tamamlandığı, geçen mart ayının ortalarında duyuruldu. Ardından dizinin ne zaman çıkacağı da ağustosun sonlarına doğru belli oldu. Hayranlar dizinin çıkışına iki ay kala heyecanlı bir şekilde yeni fragman beklerken, Netflix’in TUDUM etkinliğinde açılış jeneriği paylaşıldı.

Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cowboy Bebop Açılış Jeneriği | İZLE

YouTube video

Uzayda geçen aksiyon dolu Western macerası COWBOY BEBOP, “kovboylar” olarak tanınan ve her biri kendi geçmişinden kaçmaya çalışan üç ödül avcısını konu alıyor. Amansızlıkları dışında birbirine hiç benzemeyen Spike Spiegel, Jet Black ve Faye Valentine’dan oluşan uyumsuz ve bir o kadar huysuz ekip, yeterince yüksek bir bedel karşılığında güneş sisteminin en azılı suçlularının peşine düşüyor. Ne var ki kurnazlıkları ve alaycılıklarıyla bin türlü belayı savuşturmalarına rağmen, geçmişlerinden kurtulmak sandıkları kadar kolay olmuyor.

- Reklam -

Yapım, 19 Kasım 2021’de tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanıyor.

Cowboy Bebop dizisi için yayınlanan açılış jeneriğini nasıl buldunuz? Orijinal formu ve şarkıyı korumaları hoşunuza gitti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Tarzı güzel, hoşuma gitti. İlk aklıma gelen SinCity oldu. SinCity’ nin renkli hali gibi. Eğlenceli olacak gibi görünüyor.

  2. Avatar for taurenim taurenim dedi ki:

    Keşke her şeyi live action yapma sevdasından vazgeçseniz.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Jenerikte 70’li yılların havası var.

  4. Avatar for Kehribar Kehribar dedi ki:

    Tank’ı kullanmaları iyi olmuş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher 3. Sezon Onayı: 2. Sezondan Yeni Fragman

The Witcher 3. Sezon Onaylandı! 2. Sezondan Yeni Bir Fragman Daha Geldi

Vikings: Valhalla Fragmanı

Netflix’in Beklenen Dizisi Vikings: Valhalla’ya İlk Bakış Fragmanı Yayınlandı