in

Cowboy Bebop Dizisinde Çekimler Tamamlandı

Cowboy Bebop dizisi için çekimler tamamlandı. Netflix’in prodüksiyon süreci arapsaçına dönüşen uyarlamasında sona yaklaşıldı.

Cowboy Bebop Dizisi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Gerçek oyuncularla hazırlanacak Netflix imzalı Cowboy Bebop dizisi için çekimler tamamlandı. Prodüksiyon süreci bir hayli sancılı geçen yapım, post-prodüksiyon aşamasından sonra izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Popüler anime serisi Cowboy Bebop, kendisine live-action formatlı yeni bir uyarlama buluyor. Hakkındaki haberleri ilk olarak 2017 yılında duymaya başladığımız adaptasyonda nihayet sona yaklaştık. Dizide Faye Valentine karakterini canlandıran Danielle Pineda, paylaştığı Instagram gönderisi ile 1. sezon çekimlerinin sona erdiğini müjdeledi.

İlk olarak 2001 yılında yayınlanmaya başlayan anime, toplamda 26 bölüm sürmesine rağmen kısa süre içerisinde kült sıfatını almayı başarmıştı. Sonrasında hakkında manga, video oyun ve animasyon film uyarlamaları da yapılan anime, bir ödül avcısının Bebop adlı gemisiyle uzayda yaşadığı maceralarını konu alıyor.

- Reklam -

Netflix tarafından geliştirilen dizi uyarlaması ilk defa 2017’de gündeme geldi. Ancak o tarihten beri yapım pek çok gecikmeye şahitlik etti. Bunlar arasında dizinin başrol oyuncusu John Cho’nun çekimler sırasında ciddi bir şekilde yaralanması ve 7 ayı aşkın süre yapıma geri dönememesi de bulunuyor. Ardından gelen Koronavirüs pandemisi de işleri içinden çıkılmaz bir hale soktu. Yeni Zelanda’da çekilen dizi, yoğun önlemler nedeniyle projey uzun aralar vermek durumunda kaldı. Bunca bekleyişin ardından ise güzel haber Daniella Pineda’dan geldi. Cowboy Bebop dizisi 1. sezon çekimleri sonunda tamamlandı.

cowboy bebep dizisi oyuncu

Pineda, paylaştığı görselde gelişmeyi, “Cowboy Bebop’un 1. sezon çekimleri nihayet bitti,” sözüyle duyurdu.

Cowboy Bebop 1. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Orijinal animenin yazar ve yönetmenlerinden Shinichirō Watanabe, uyarlamada yaratıcı danışman olarak görev alıyor. Yine animeden besteci Yoko Kanno da dizide kendisine yer bulan sanatçılar arasında.

Cowboy Bebop oyuncu kadrosunda Spike Spiegel rolünde John Cho, Vicious rolünde Alex Hassell, Julia rolünde Elena Satine ve Jet Black rolünde Mustafa Shakir yer alıyor.

- Reklam -

Bilimkurgu ve western türlerini bir araya getiren anime, live-action olarak ekrana nasıl taşınacak büyük bir merak konusu.

Cowboy Bebop Dizisi Netflix

Dizinin ilk sezonu hakkında daha fazla görselin ve tanıtım fragmanının önümüzdeki haftalarda paylaşılması bekleniyor. Ancak yayın tarihi hakkında şimdilik bir ipucu yok. Yapım hakkında daha önce paylaşılan haberlerde, dizinin hem çağa hem de aslına sadık kalacağı ifade edilmişti.

Peki siz bu diziden umutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eşcinsel Captain America

Eşcinsel Captain America Yolda: Marvel, Karakterin 80. Yılını Yeni Çizgi Roman Serisiyle Kutluyor

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Yeni Resident Evil Filminin Adı Belli Oldu