in ,

Cowboy Bebop Fragmanı: Spike, Faye ve Jet Aksiyona Geri Dönüyor

Beklenen Cowboy Bebop fragmanı sonunda geldi. 90’ların ikonik animesinin canlı aksiyon dizisi Netflix ile çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Cowboy Bebop fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Cowboy Bebop fragmanı paylaşıldı. 90’ların sevilen anime dizisi, canlı aksiyon olarak Netflix üzerinden dönmeye hazırlanıyor. Beklenen yapımdan nihayet ilk uzun fragman yayınlandı.

Sunrise Inc. tarafından hazırlanan orijinal animenin yönetmen koltuğunda Shinichirō Watanabe oturdu ve yazar Keiko Nobumoto, karakter tasarımcısı Toshihiro Kawamoto, mekanik tasarımcı Kimitoshi Yamane ve besteci Yoko Kanno ile birlikte çalıştı. Kısa sürede popüler haline gelen ve yıllar içerisinde klasik halini alan yapım için sonunda canlı aksiyon bir yapım geleceği söylentileri ilk olarak 2017 yılında gelmeye başladı. Sunrise’ın projeyi geliştirmek için Tomorrow Studios ile ortaklık kurmasıyla ve sonrasında Netflix’in de işe dahil olmasıyla süreç başladı.

Seri, uzak bir gelecekte geçiyor ve ödül avcıları Spike Spiegel, Jet Black ve Faye Valentine’in galakside dolaşıp hedeflerini avlanamasını, aynı zamanda geçmişlerinin iblisleriyle de yüzleşmelerini konu alıyor. Live action dizisinin kadrosunda Spike rolünde John Cho, Jet rolünde Mustafa Shakir, Faye rolünde Daniella Pineda, Vicious rolünde Alex Hassell ve Julia rolünde Elena Satine yer alıyor. Yeni Cowboy Bebop serisi, Zoo yaratıcısı André Nemec tarafından geliştirildi ve The Mandalorian senaristi Christopher Yost tarafından yazıldı.

- Reklam -

Netflix, geçen haftalarda düzenlenen sanal TUDUM etkinliğinde beklenen uyarlamanın açılış jeneriğini paylaşmıştı. Animenin açılış jeneriğini aynı şekilde canlı aksiyona kopyalayan ve o tanıdık müziklerini de değiştirmeyen kanal, “Kayıp Bölüm (The Lost Session)” başlıklı ilk tanıtım fragmanını da nihayet yayınladı.

Aksiyon dolu geçişlere sahip yeni fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Cowboy Bebop Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Dizi için yayınlanan ilk tanıtım fragmanı anime hayranları için adeta bir paskalya yumurtası görevi görüyor. Orijinal serinin içerisinde yer alan birçok bölüme yapılan göndermelerle dolu olmasının yanı sıra, Yoko Kanno’nun ikonik “Tank!” tema müziğini kullanmaktan da geri durmuyor. Fragmanın ana üçlüyü ayıran çubukları şık şekilde kullanması ve yine başroller tarafından kontrol edilmesi, aynı zamanda serinin hem anime hem de mangadan getireceği bazı stillere dair güzel bir fikir veriyor.

- Reklam -

Merakla beklenen yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak ve tüm bölümleri ile 19 Kasım 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Ayrıca henüz anime yapımını izlememiş hayranlar için de, 21 Ekim’den itibaren tüm bölümlerine yine Netflix üzerinden ulaşabileceklerini hatırlatalım.

Cowboy Bebop’un yayınlanan resmi tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    John Cho, Spike’ın karizmasının ve coolluğunun onda birine sahip değil. Jet’i oynayan arkadaş kotarmış bence. Faye konusunda ise arada kaldım.

    Muhtemelen dizisi yerine animeyi baştan bir daha izlerim.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ben animesini de izlemiş değilim ama fragman iyi görünüyor. Tabi animesini izlemediğim için oyuncular olmuş mu olmamış mı bir şey diyemiyorum. Önce animesini sonra dizisini izlemeyi düşünüyorum.

  3. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Bu yorumu yapmaya gelmiştim, benden önce davranmışsınız. Diğer yandan fragmanı beğendim. Son dönemde izlediğim en iyi fragman olabilir. Faye ise 90’lardan çıkıp günümüze uyarlandığı için arada kaldık gibi gibi geliyor. Umarım oyuncu kotarır. Jet ne kadar uygun hissettirse de lakabı kara diye kara tenli oyuncu seçmeleri geliyor :sweat_smile: oyuncu seçiminin sebebi bu olmasa bile ben buna biraz gülmeye devam edeceğim. Diğer yandan en çok oturan Jet olmuş.

  4. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Dizinin iyi olup olmayacağı konusunu henüz bilmiyorum ama fragmanı inanılmaz keyif verdi bana. Şu aksiyonu, geçiş efektlerini ve renk kullanımını dizide de tutturabilirlerse, göndermeleriyle ve en azından kurgusuyla ortaya diğer işlere nazaran başarılı bir yapım çıkacağını düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nü eserler onlyfans

Nü Eserler OnlyFans’te: Sosyal Medya Sansürü Sonrası Viyana Turizm Kurulu’ndan Yeni Çözüm

Mel Gibson Yeni John Wick Dizisi The Continental

Mel Gibson, Yeni John Wick Dizisi “The Continental”ın Kadrosunda