in

Uzayın Kovboyları Dönüyor: Cowboy Bebop Dizisinde Tarih Açıklandı

Cowboy Bebop dizisi yayın tarihi açıklandı. Netflix’in klasik anime serisinden uyarladığı canlı aksiyon macerasından ilk kareler paylaşıldı.

Cowboy Bebop 2. Sezon İptal
- Reklam -
- Reklam -

Cowboy Bebop dizisi için yayın tarihi Netflix tarafından açıklandı. Hayranlarca uzun zamandır beklenen canlı aksiyon uyarlaması, klasik anime serisi baz alarak hazırlanıyor.

İlk olarak 1998 yılında çıkış yapan Cowboy Bebop, gerek eleştirmenler gerekse izleyiciler tarafından oldukça olumlu yorumlar aldı. Ayrıca birçok batılı izleyiciyi anime türüyle tanıştırdığı için itibar kazandı.

Pek tabii bu başarı ister istemez bir canlı aksiyon uyarlamasının da geleceğinin habercisiydi. İlk haberler 2017 yılının ortalarında gelmeye başladı. Jeff Pinkner ve André Nemec tarafından geliştirilen ve André Nemec’in yürütücülüğünü üstlendiği dizinin senarist koltuğuna ise Christopher Yost getirildi. John Cho, Daniella Pineda ve Mustafa Shakir’in sırasıyla Spike, Faye ve Jet olarak rol almak üzere sözleşme imzalamasıyla kısa bir süre sonra asıl çalışmalar da başladı. Ancak yapım Koronavirüs engeline takıldığı ve bazı kazalar yaşadığı için ne yazık ki gelmekte de oldukça gecikti.

- Reklam -

Cowboy Bebop Yayın Tarihi ilk kareler Netflix

Neyse ki geçen mart ayının ortalarında dizinin çekimlerinin tamamlandığı haberi paylaşıldı. Son olarak Netflix’in Geeked Week etkinliğinde de bazı röportaj veren oyuncuları görmüştük. Ancak nihayet dijital yayın devi tarafından diziden ilk fotoğraflar geldi. Aynı zamanda dizinin yayın tarihi de kanal tarafından duyuruldu.

Cowboy Bebop Yayın Tarihi 19 Kasım 2021 Oldu

Netflix, heyecanla beklenen maceranın 19 Kasım 2021 tarihinde tüm bölümleri ile kütüphanesindeki yerini alacağını açıkladı. Zaten yine bu yılın başlarında, kanal tarafından dizinin 2021 sonbahar aylarında çıkış yapacağı belirtilmişti.

Pek tabii bu resmi duyuru ile uzun süredir canlı aksiyon yapımını bekleyen hayranlar artık rahat bir nefes alabilirler. Hem aslına hem de çağa ayak uyduracak bir uyarlama olacağı belirtilen dizinin, yaşanan talihsizlikler olmasaydı geçen yıl Netflix’te olması bekleniyordu.

- Reklam -

Cowboy Bebop Dizisi Netflix

Cowboy Bebop için yayınlanan ilk kareler, aynı zamanda seri için sağlam bir beklenti oluşturacak görüntüler içeriyor. Merkezi oyuncu kadrosunun yanı sıra animeye uygun arka plan tasarımları da göz alıyor. Canlı aksiyon yapımının, animeden hangi hikâyeleri hayata geçireceğini ve hangilerinin potansiyel 2. sezon için saklandığını görmek ilginç olacak. Şimdilik geriye sadece toplamda 10 bölümden oluşacak dizinin ilk sezonunun çıkış tarihini beklemek kalıyor.

Peki ya sizlerin Cowboy Bebop dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Bu kadar güzel olmasını beklemiyordum, ben Netflix uyarlamasını beğendim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

zonguldak ereğli inönü mağarası batı karadeniz en eski yerleşim yerleri

Zonguldak’taki Kazılar, Batı Karadeniz’in En Eski Yerleşim Yerlerini Ortaya Çıkardı: 6.500 Yıllık Tarih

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Fragmanı

Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok Fragmanı Yayınlandı: Çoklu Evrene Hoş Geldiniz