in ,

Michael B. Jordan’ın “Creed” Evreni Anime Dizisi ile Genişleyecek

Creed anime dizisi geliyor. Michael B. Jordan, üçüncü filmin gişedeki güçlü başlangıcının ardından Creed evrenini genişletmeye devam ediyor.

Creed Anime Dizisi Geliyor: Michael B. Jordan'dan Yeni Hamle
- Reklam -
- Reklam -

Creed anime dizisi geliştirme aşamasında. Başrolünde Michael B. Jordan’ın yer aldığı film serisi Adonis’in sağır kızı Amara’ya odaklanan bir spin-off da dahil olmak üzere MGM ve Amazon işbirliğiyle yepyeni yapımlarla genişlemeye hazırlanıyor.

Creed serisinin bu ay başında vizyona giren üçüncü filmi dünya çapında 100 milyon doların üzerinde bir açılış hasılatı elde etti. Şimdi de başarlı projenin Amazon için bir film ve dizi evreni doğurabileceği konuşuluyor. Dedline’ın haberine göre serinin yıldızı ve son filmin yönetmeni Michael B. Jordan ile geçen yıl çeşitli projeler için toplantılar yapıldı. Evrenin genişleme ihtimali üçüncü filmin başarılı açılışı sonrasında daha da arttı.

Amazon ve Jordan’ın temsilcileri konuyla ilgili henüz bir yorum yapmayı reddetse de birkaç ayrıntı belli olmuş durumda. Şu anda bazı görüşmeler devam ediyor ve Rocky spin-off’u olarak çıkan yapımla bağlantılı bir anime dizisinin çalışmalarının başladığı söyleniyor. Aynı zamanda live-action türünde bir dizi projesi fikrine de sıcak bakıldığı vurgulanıyor. Bununla birlikte Creed 3’te Mila Davis-Kent tarafından canlandırılan Adonis’in kızı Amara’ya odaklanan potansiyel bir projenin de yolda olduğu bildiriliyor.

- Reklam -

Creed Anime Dizisi Geliyor: Michael B. Jordan'dan Yeni Hamle

Creed Anime Dizisi Evren için Planlanan Projelerden Sadece Bir Tanesi

Daha önce MGM tarafından, senaryosunu Robert Lawton’ın yazdığı bir Drago spin-off filmi de duyurulmuştu. Bu film Rocky Balboa’nın düşmanı Rus boksör Ivan Drago (Dolph Lundgren) ve Creed 2’de Creed’in rakibi olarak tanıtılan oğlu Viktor Drago (Florian Munteanu) üzerine odaklanacaktı. Drago projesinin bir diziye uygun olabileceği spekülasyonları vardı,. Ancak kaynaklara yapımcılar bu projeyi hâlâ sinemaya uygun olarak hazırlama niyetindeler.

Jordan, filmin galasında Deadline’a “Creed evrenini inşa etmekten gerçekten heyecan duyuyorum” diye konuşmuştu. Şu anda üç filmin toplam hasılatı küresel gişede yarım milyar dolara yaklaşmış durumda.

- Reklam -

Creed evreni oluşturmak, Amazon’un bir yıl önce 8,4 milyar dolara satın aldığı MGM için önemli bir hamle. Çoğu izleyici Rocky serisine de bir şeyler yapılmasını bekliyor. Henüz somut bir şey yok, fakat stüdyo Amazon tarafından satın alınmadan önce yıllarca ikonik boksörün hikâyesini – kökenlerini de içeren – keşfetme konusunda bazı görüşmeler yaptı. İleride bizzat serinin yaratıcısı ve yıldızı Sylvester Stallone’un dahil olmasıyla bu tür projeler hız kazanabilir.

Creed Anime Dizisi Geliyor: Michael B. Jordan'dan Yeni Hamle

Creed anime dizisi fikri hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Son filmini izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

RoboCop: Rogue City Oynanış Fragmanı

Yeni “RoboCop” Oyunu “Rogue City” Geliyor: Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Naruto Animesi 20. Yılına Özel 4 Yeni Bölüm ile Geliyor

Orijinal Naruto Animesi 20. Yıldönümüne Özel 4 Yeni Bölüm ile Yıllar Sonra Geri Dönüyor