in ,

Crisis on Infinite Earths İçin Yayınlanan Son Fragman Batman Kostümü İçeriyor

The CW’nun Arrowverse dizilerini birkaç bölümlüğüne bir araya getirecek olan ve merakla beklenen Crisis on Infinite Earths için yeni bir fragman yayınlandı.

crisis on infinite earths batman
- Reklam -
- Reklam -

The CW kanalında uzun süredir yayınlanan Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ve Supergirl gibi dizilerin yanı sıra Batwoman, Black Lightning gibi yeni dizilerini de kadrosuna ekleyerek gelecek olan Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalardaki Kriz) crossover bölümlerine çok az bir süre kaldı.

Hayranları tarafından merakla beklenen bölümlerde sadece halihazırda devam eden dizilerden tanıdık yüzler olmayacak. Smallville dizisinde Superman karakterini canlandıran Tom Welling ve Lois Lane’i oynayan aktris Erica Durance gibi karakterler de yer alacak.

crisis on infinite earths

- Reklam -

Smallville’in Aquaman’i de Bölümlerde Yer Alacak

Aynı zamanda daha yeni gelen bir haber, yine Smallville’de gördüğümüz Aquaman oyuncusu Alan Ritchson’ın da Crisis on Infinite Earths bölümlerinde yer alacağı yönünde. Bilindiği üzere kendisi şu sıralar sevilen dizi Titans’ta Hawk karakterine hayat veriyor.

Üstelik daha da güzeli, senarist Marc Guggenheim’e göre açığa çıkmamış birkaç isim daha diziyi izlerken sürpriz olarak gözükecek. Her ne olursa olsun, eğlenceli bir 5 saat bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

The CW kanalı da, beklentileri daha da yükseltmek adına karakterleri tehlike altında gösteren yaklaşık 1 dakikalık yeni bir fragman daha yayınladı.

Brandon Routh’un Superman olarak ilk defa konuştuğu ve Batman’in uzun süredir kullanılmadığı gözüken örümcek kaplamış kostümünün de gözüktüğü yeni yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

https://www.youtube.com/watch?v=HBLrm7xxxlM&feature=emb_title

Crisis on Infinite Earths’in ilk olarak 8 Aralık 2019 tarihinde yayımlanacak ve toplamda 5 bölüm sürecek.

Sizin bu crossover bölümlerinden beklentileriniz neler? Senaristin yaptığı açıklamaya bakarak başka hangi karakterleri dizide görebiliriz dersiniz? Daha da önemlisi siz hangi karakterleri görmeyi dilersiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The CW Kanalından Yeni Bir DC Evreni Dizisi Geliyor: Stargirl

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kingdom Come Süperman’den ziyade beni en çok Batman heyecanlandırdı nedense. Adamın kostümü bile yeter.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samuray

Kılıcın Efendileri Serisinin İlk Kitabı “Samuray” Raflarda

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead Dizisi World Beyond Fragmanı Yayınlandı