in ,

Crisis on Infinite Earths İçin Son Fragman Yayınlandı

The CW’nun Arrowverse crossover’ı Crisis on Infinite Earths için heyecan verici bir final fragman yayınlandı.

Crisis on Infinite Earths
- Reklam -

The CW kanalının bugüne kadar yaptığı en büyük crossover olan Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalardaki Kriz)  bölümlerine artık sayılı günler kaldı.

Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman ve Black Lightning gibi dizilerin yıllık olarak ortaklaşa olarak hazırladığı ve hayranları tarafından oldukça sevilen dizilerin bu yılında ise çıtayı çok fazla yükselttiler. Aslında tüm bu dizilerin başlangıcı olan Arrow’un final ve aynı zamanda veda sezonu olmasından dolayı oldukça büyük bir yapımla karşımızdalar. The CW kanalı sadece şu an halihazırda devam eden dizilerini değil aynı zamanda Smallville dizisinden de tanıdık isimler olacak.

Crisis on Infinite Earths

- Reklam -

Şu ana kadar açıklanmış isimlerin yanında dizi sırasında karşılaşacağımız sürpriz yeni karakterlerin olacağını da biliyoruz. Üstelik bu bilgi bizzat dizilerin senaristlerinden biri olan Marc Guggenheim’e ait. The CW kanalının yeni DC dizisi Stargirl’ün de bu bölümlerde tanıtılacağı konuşuluyor.

Yeni yayınlanan fragmanla birlikte önemli iki karakteri daha görüyoruz. Smallville dizisinde Superman karakterini canlandıran Tom Welling bu son fragmanla birlikte karşımıza çıkıyor. Supergirl’de Superman olarak gördüğümüz Tyler Hoechlin, “Sen Clark Kent’sin, değil mi?” deyişiyle birlikte o tanıdık ama daha yaşlı bir yüz olan Welling’le karşılaşıyoruz. Ayrıca yıllardır Batman’in sesi olarak tanıdığımız usta oyuncu Kevin Conroy’yi de yaşlı bir Bruce Wayne olarak görüyoruz.

Crisis on Infinite Earths Fragmanı

YouTube video

Crisis on Infinite Earths Ne Zaman Başlayacak ve Kaç Bölüm Sürecek?

Arowverse crossover’ı toplamda 5 bölümden oluşacak. Maceranın ilk adımı 8 Aralık 2019 tarihinde Supergirl bölümüyle başlayacak. Sonrasında sırasıyla şöyle devam edecek:

- Reklam -
  • Batwoman – 9 Aralık 2019
  • The Flash – 10 Aralık 2019
  • Arrow – 14 Ocak 2020
  • Legends of Tomorrow – 14 Ocak 2020

Son olarak her bölümün farklı bir yönetmeni ve senaristleri olduğunu da belirtelim.

Peki ya son yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Dizinin bilinen yüzlerinin yanı sıra eski tanıdık yüzleri görmek sizleri heyecanlandırdı mı? Bölümleri izlemeyi düşünüyor musunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Crisis on Infinite Earths İçin Yayınlanan Son Fragman Batman Kostümü İçeriyor

* The CW Kanalından Yeni Bir DC Evreni Dizisi Geliyor: Stargirl

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kingdom Come Süperman’i geliyorda, Kingdom Come Wally West neden gelmiyor diye çok sorgulamıştım. Batman’in olmaması konusuna ise hiç girmiyorum. Çünkü Crisis döneminde Batman çok aktifti. Umarım orijinde olduğu gibi Flash ve İris speedforcea hapsolur da kurtuluruz. Wally West için yeni dizi yaparlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anadolunun Kronikleri

Anadolu’nun Kronikleri: Şamanlardan Ozanlara Bir Destan Dünyası

joker

Joker Evreninde Geçecek 2 Farklı Film Projesi Ortaya Çıktı