in ,

Cursed Fragmanı: Katherine Langford’lı Netflix Dizisi Yolda

Katherine Langford’lı Cursed fragmanı yayında! Kral Arthur efsanesine farklı bir bakış getirmeyi hedefleyen Netflix dizisinin başında Frank Miller bulunuyor.

cursed 2. sezom iptal netflix
- Reklam -
- Reklam -

Cursed dizisinden ilk fragman yayınlandı. Kral Arthur efsanesi yeni bir uyarlamayla geliyor.

Frank Miller’ın çizdiği ve Thomas Wheeler’ın yazdığı aynı adlı grafik romana dayanarak hazırlanan Netflix dizisi Cursed, 13th Reasons Why dizisiyle tanınan Katherine Langford’ı başrolünde bulunduruyor. Dizi, Kral Arthur efsanesine farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak Gölün Hanımı karakterine odaklanıyor.

Cursed, Arthur efsanesini Gölün Hanımı olarak da bilinen Nimue karakterinin gözlerinden yeniden yorumlayarak anlatıyor. Efsanenin bu versiyonunda Nimue, bir paralı asker olan Arthur ile Kral Uther’i ele geçirmek için birlikte çalışır. Netflix’in 13th Reasons Why adlı dizisinin ilk iki sezonunda oynadığı rolle tanınan Langford, son zamanlarda yayınlanan fotoğraflarda Excalibur’u tutarak, bu gösterinin geleneksel Kral Arthur efsanesinin gideceği farklı yönlerini de göstermiş oldu.

- Reklam -

cursed netflix dizi

Yaklaşık bir dakikadan oluşan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

CURSED | Resmi Tanıtım Fragmanı

YouTube video

Yeni yayınlanan fragman, Kızıl Paladinler’in büyücülerle dolu bir köyü katletmesini bir dizi ağır çekimlerle gösteriyor ve daha destansı unsurlara odaklanıyor. Kılıcın seçtiği kişinin bir kral olduğunu, ancak “Kılıç bir Kraliçe seçerse ne olur?” sorusunu soruyor. Bununla birlikte Langford’ın Nimue’suna odaklanıyor ve efsanevi kılıç Excalibur’u kullanan göldeki duruşu ile bitiyor.

Frank Miller ve Thomas Wheeler aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar. Başrolde bulunan Langford ile birlikte dizide yer alan diğer oyuncular şu şekilde: Devon Terrell (Barry), Gustaf Skarsgård (Westworld, Vikings), Peter Mullan (Ozark), Lily Newmark (Temple, Sex Education), Shalom Brune-Franklin (The State, Our Girl), Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici), Sebastian Armesto (Poldark, Broadchurch), Emily Coates (Flack), Catherine Walker (Versailles, The Delinquent Season) ve Billy Jenkins (The Crown, Holmes & Watson, Humans).

- Reklam -

cursed netflix dizi

Kaynak materyal gençlere yönelik olduğu için Frank Miller’ın diğer yetişkin işi içeriklerine nazaran daha az karanlık olacak. Ancak yine de çocuklara yönelik bir yapım olmadığı görülüyor.

Kral Arthur destanını yeniden yorumlayacak Netflix dizisi Cursed, 17 Temmuz 2020 tarihinde yayında olacak.

Peki ya sizler Cursed’ın yayınlanan resmi tanıtım fragmanını nasıl buldunuz? Sizce dizi güzel olabilir mi? İlk görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Merlin 6. Sezon ya da Sinema Filmi Neden Gelmedi?

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sonra kapı çalmış. Kim gelmiş?
    El cevap: Gına gelmiş. :smiley:

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    yine netflix yine çöp bir dizi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İsaura Antik Kenti

İsaura Antik Kenti: “Konya’nın Efes’i” Keşfedilmeyi Bekliyor

Antarktika Fosili Yumurta

Antarktika Fosilindeki Gizem Çözüldü: 68 Milyon Yıllık Bir Yumurta