in , ,

Yeni Fragmanı Yayınlanan “Cyberpunk: Edgerunners”, Hayranlara Kanlı Bir Aksiyon Vadediyor

Cyberpunk: Edgerunners animesinden yeni bir fragman yayınlandı. Cyberpunk 2077 dünyasında geçen Netflix macerası, yoğun ve kanlı aksiyon sahneleri ile geliyor.

Cyberpunk: Edgerunners Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk: Edgerunners anime dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Cyberpunk 2077 oyunundan uyarlanan Netflix animesi, CDPR ve Studio Trigger imzasını taşıyor.

Yaklaşan 10 bölümlük Netflix anime dizisi, Santo Domingo’da Night City olarak bilinen distopik metropolde hayatta kalmaya çalışan David Martinez (Kenichiro Ohashi tarafından seslendiriliyor) adlı genç bir sokak çocuğunun maceralarını konu ediniyor. Bir Netrunner olan Lucy’nin (Aoi Yûki) ekibine katılan David, siberpunk olarak da bilinen kanun kaçağına dönüşür. Little Witch Academia ve Kill la Kill yapımlarıyla tanınan Studio Trigger tarafından hazırlanan Edgerunners’ın yönetmenliğini Kill la Kill’den de tanınan Hiroyuki Imaishi, yapımcılığını ise Rafal Jaki üstleniyor.

İlk duyurusu Haziran 2020’de yapılan Cyberpunk: Edgerunners animesinin ilk fragmanı geçen haziran ayında Geeked Week etkinlikleri kapsamında yayınlanmıştı. Şimdi Netflix tarafından resmi fragman da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Cyberpunk: Edgerunners Resmi Fragman | İZLE

YouTube video

(Anime fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Resmi fragman, Lucy’nin David’e rüyalarını sorduğu kısa bir tartışmanın ardından, gösterişli ve yoğun bir kanlı siberpunk aksiyonu gösteriyor. David’in “Ya aklını kaybedersin ya da ölürsün, arası olmaz.” dediği de görülüyor. Fragman, kan ve sibernetiğin sürekli değişen görüntülerinde şiddet ve çıplaklık görüntüleri içeriyor.

Cyberpunk: Edgerunners, eleştirmenlerce beğenilen The Witcher serisinin yaratıcısı Polonyalı video oyun geliştiricisi CD Projekt Red’in tartışmalı ama popüler aksiyon video oyunu Cyberpunk 2077’ın bir uyarlaması olarak çıkacak. Bilimkurgu oyunu, oyuncuları 1988 Cyberpunk masa üstü RPG’sinden uyarlanmış bir açık dünya olan Night City’nin yeraltı dünyasının derinliklerini keşfetmelerini sağlıyordu. Firmanın yıllardır geliştirdiği ve Aralık 2020’de piyasaya sürdüğü Cyberpunk 2077, ne yazık ki ilk başta beklentileri karşılayamadı ve hatalı başlangıcı nedeniyle oldukça eleştirildi. Sonrasında gelen güncellemeler ile bu sorunları çözmeye çalışsalar da, oyuncuların çoğu başta yaşanan sıkıntılı süreci unutmadılar.

- Reklam -

Cyberpunk: Edgerunners Fragmanı Çıktı: Netflix Yeni Anime

Anime dizisi, tüm bölümleri ile 13 Eylül 2022’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Cyberpunk: Edgerunners’ın yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni anime uyarlamasından neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi ve anime ile ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

FromSoftware satış sony tencent

Tencent ve Sony, “Elden Ring”in Yapımcısı FromSoftware’ın Yüzde 30’unu Satın Aldı

amazon the rings of power yorum

Amazon, The Rings of Power’a Gelen Olumsuz Eleştirilerden Sonra Yorum Özelliğini Askıya Aldı