in , ,

Cyberpunk 2077 Evrenini Genişleten Anime Serisi “Edgerunners”tan Fragman

Cyberpunk: Edgerunners fragmanı yayınlandı. Cyberpunk 2077 dünyasında geçecek Netflix animesi, CDPR ve Studio Trigger imzalarını taşıyor.

Cyberpunk: Edgerunners Fragmanı Çıktı: Netflix Yeni Anime
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk: Edgerunners fragmanı paylaşıldı. Cyberpunk 2077 evreninde geçecek olan yeni Netflix anime dizisi, CD Projekt Red ve ünlü animasyon şirketi Studio Trigger tarafından hazırlandı.

Kill La Kill ve Promare gibi sevilen anime dizilerini hazırlayan Studio Trigger, bu sefer popüler bir oyun serisinin uyarlamasını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. CD Projekt Red’in yıllardır geliştirdiği ve Aralık 2020’de piyasaya sürdüğü Cyberpunk 2077, şimdi de anime olarak hayranlarının karşısına çıkıyor.

Oyun, sanat yönetimi ve anlatımı için bolca övgü alırken, piyasaya sürüldüğü sırada özellikle konsol donanımlarının eski sürümlerinde sayısız teknik sorun yaşandığı için yoğun bir şekilde eleştirildi. Sorunlar o kadar fazlaydı ki, yayıncı hayal kırıklığına uğrayan oyuncuların toplu davasına maruz kaldı. Sony de oyunu Playstation Store’dan birkaç ay boyunca kaldırmak zorunda kaldı. Bu sırada CD Projekt oyunun sorunlarını düzeltmekle uğraştı.

- Reklam -

Tüm bu sorunlara rağmen, oyun Nisan 2022 itibariyle 18 milyonun üzerinde kopya satarak ticari bir başarı elde etmiş gibi görünüyor. Oyunun Playstation 5 ve Xbox Series X|S için güncellenmiş bir versiyonu geçen şubat ayında piyasaya sürüldü ve CD Projekt Red şimdi oyunun ilk DLC genişlemesini geliştirmek için çalışıyor.

İlk duyurusu oyun çıkmadan çok daha önce, Haziran 2020’de yapılan anime dizisi için uzun bir bekleyişin ardından sonunda Netflix’in Geeked Weekend etkinlikleri kapsamında ilk fragman yayınlandı.

Trigger’ın imzası haline gelen çılgın ve pastel renkli aksiyon sekanslarını içeren fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk: Edgerunners Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Anime fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragman dışında ayrıca etkinlik kapsamında kamera arkası görüntüleri de paylaşıldı. Cyberpunk: Edgerunners’ın yapım sürecini gözler önüne seren kamera arkası görüntüleri, Night City’nin şiddet dolu dünyasına yolculuğun nasıl başladığını gösteriyor.

Kamera arkasında yaşananları anlatan videoda CD Projekt Red ekibi, tasarladıkları dünyayı yeni anime dizisi için nasıl genişlettiklerini anlatıyor ve yayınlanan ilk fragmanı masaya yatırıyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk Edgerunners Kamera Arkası Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Toplam 10 bölümden oluşacak olan Edgerunners’ın ilk sezonu Eylül 2022’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Ancak hangi gün başlayacağı konusunda şu an için bir bilgi paylaşılmış değil.

Cyberpunk: Edgerunners’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce oyundan daha iyi bir iş ortaya çıkabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarihin En büyük definesi san jose

Tarihin En Büyük Definesinden Yeni Görüntüler Yayınlandı: 18 Milyar Dolarlık Servet Paylaşılamıyor

Dağlar Kükrediğinde - Jess Butterworth

Jess Butterworth’ün Hayvan Haklarına da Değindiği Kitabı “Dağlar Kükrediğinde” Raflarda