in

Vincent D’Onofrio Açıkladı: “Daredevil: Born Again” 2. Sezon Planları Şimdiden Hazır

Daredevil: Born Again 2. Sezon için her şey hazır. Açıklama dizinin yıldız oyuncusu Vincent D’Onofrio’dan geldi.

Daredevil Born Again 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again 2. sezon büyük olasılıkla çekilecek. İlk sezonun prodüksiyon süreci henüz başlamışken yapımın yıldızı Vincent D’Onofrio’dan hayranları heyecanlandıracak bir açıklama geldi.

Vincent D’Onofrio, Netflix macerasından sonra Disney+’a adım atan Daredevil dizisinde Kingpin/Wilson Fisk karakterine hayat vermişti. Marvel/Netflix dizisi yayın sürecinde Jon Bernthal’in canlandırdığı anti-kahraman Frank Castle’ın macerasını anlattığı The Punisher dizisine de kaynak olmuştu.

Orijinal Daredevil dizisinin fişi 2018 yılında çekilmiş olsa da Charlie Cox ve D’Onofrio’nun evrene dönüşü gişe rekorları kıran Spider-Man: No Way Home filmi ve Hawkeye dizisi ile netleşmişti. Cox daha sonrasında She-Hulk: Attorney at Law dizisinde ikonik kostümünü tekrar giymişti. İkilinin gelecek Echo dizisinde de rol alacağı da gelen bilgiler arasında.

- Reklam -

Daredevil Born Again 2. Sezon Vincent D'Onofrio

Vincent D’Onofrio “Daredevil: Born Again 2. Sezon” Hakkında Konuştu

Dizinin öne çıkan figürlerinden D’Onofrio, Newsweek’e verdiği demeçte henüz çekimleri devam eden dizinin ikinci sezon hazırlıklarının da tamamlandığını açıkladı. Bununla birlikte aktör, hayranların orijinal diziden farklı bir yapımla karşılaşacaklarını da söylüyor.

“Çekimlere yeni başladık. Sanırım birkaç hafta oldu ve dizi Netflix için yaptığımızdan çok, çok farklı gidiyor. Bu çok heyecan verici çünkü oldukça uğraşıyoruz. Sanırım insanların beklediğinden farklı bir şey olacak.

“Marvel’ın bu eski çizgi roman işlerinin biz aktörler ve yazarlar tarafından yeniden uyarlanması ve yeniden gözden geçirilmesinde temel mesele hayranlara bir cevap vermektir. Onlara istediklerini verirken aynı zamanda orijinal bir şey de oluşturmanız gerekir. Bizim de dizide yaptığımız şey bu. Konuya orijinal bir bakış açısı getirirken aynı zamanda derin ve duygusal bir teması var.”

Daredevil Born Again 2. Sezon Vincent D'Onofrio - Charlie Cox

- Reklam -

Daha sonrasında serinin devamı hakkında konuşan D’Onofrio, Marvel’ın Daredevil: Born Again 2. sezon planları hakkında da ipuçları verdi.

“İkinci sezonda ise devasa büyüklükte hesaplaşmalar yaşanacak. İlk sezonda da bazı olaylar olacak tabii ki ama bundan daha fazlasını söyleyemem. Hayranlar gerçekten istediklerini alacak. Bunu yapıyor olmak oldukça havalı.”

Çekimleri devam eden Daredevil: Born Again kadrosunda Charlie Cox ve John Berthal ile birlikte orijinal diziden gelen üç oyuncu arasında yer alan D’Onofrio, sette başarılı aktörler ile birlikte bulunmaktan mutlu olduğunu söylüyor. 2024 yılında Disney+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak dizinin ilk sezonu toplamda 18 bölümden oluşacak. Netflix imzalı Daredevil dizisinin ilk 3 sezonu ise Disney+ üzerinden izlenebiliyor.

Siz Daredevil: Born Again 2. sezon için şimdiden planların yapılması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazla TV haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Newsweek

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Balıklar Korku

Balıkları, İnsanlara ‘Yakınlaştıran’ Keşif: Birbirlerinin Korkularını Hissedebiliyorlar

Çizgide Bir Kukla - Vildan Külahlı Tanış

Vildan Külahlı Tanış’ın İlk Öykü Kitabı “Çizgide Bir Kukla” Okurla Buluşuyor