in

“Daredevil: Born Again” Duyuruldu – Charlie Cox Yeni Disney+ Dizisiyle Geri Dönüyor

Daredevil: Born Again duyuruldu. Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Matt Murdock ve Kingpin karakterleriyle yeni Marvel ve Disney+ dizisinde geri dönüyorlar.

Daredevil: Born Again - Charlie Cox Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again dizisi duyuruldu. Marvel Studios, San Diego Comic-Con’da hayranları sevindirmeye devam ediyor. Yeni Disney+ dizisi ile Charlie Cox, Matt Murdock rolüyle bir kez daha başrolde olacak. Orijinal Netflix dizisinin devamı niteliğindeki yapım 2024’te ekranlara gelecek. Vincent D’Onofrio başta olmak üzere kadro yeniden bir arada olacak.

Hayranlar, Matt Murdock’ı Marvel Sinematik Evreni’nde ilk olarak Spider-Man: No Way Home’da Peter Parker’ın avukatı olarak gördüler. Karakter, Netflix dizisindeki yeteneklerini büyük evrene de taşıdığını göstermişti. Aynı zamanda, dizinin kötü adamı Vincent D’Onofrio Hawkeye dizisinde Kingpin’i canlandırarak Marvel’in Netflix dizileriyle yarattığı evreni unutma niyetinde olmadığını göstermişti.

Daredevil’in MCU’ya döneceği aslında uzun zamandır tartışma konusuydu. Yapılan imza kampanyaları, sonrasında geliyor söylentileri ve resmileşmesi ile beklenen gül geldi çattı. 2022 San Diego Comic-Con esnasında Marvel başkanı sevindirici haberi verdi ve Daredevil’ın MCU’nun beşinci aşamasında evrene dahil olacağını doğruladı.

- Reklam -

Daredevil: Born Again Dizisi 18 Bölümde Oluşacak

daredevil: born again marvel disney plus dizisi charlie cox

Ancak Daredevil ve Kingpin karakterleri sadece Daredevil: Born Again dizisinde hayranların karşısına çıkmayacak. Son yayınlanan She-Hulk fragmanı ile Charlie Cox’un dizide yer alacağı kesinleşti. Karakter 2023’te yayınlanacak Echo dizisinde de Kingpin’le birlikte boy gösterecek. Cox’lu bir diğer yapım ise yine panelde duyurulan Spider-Man: Freshman Year animasyon dizisi olacak. MCU Örümcek-Adam’ının lisedeki ilk yılında kazandığı güçlerle başa çıkışını izleyeceğimiz yapımda Charlie Cox, Matt Murdock karakterini seslendirecek.

Şimdiye kadar 40 dakikalık 6 bölüm veya 20 dakikalık 9 bölümlü sezonlardan oluşan diziler üreten Disney+ için olağan dışı bir hamleyle yeni Daredevil dizisinin her biri bir saat sürecek 18 bölümden oluşacağı da duyuruldu.

Hayranların aklına takılan bir diğer nokta ise dizinin ömrü oldu. Marvel’in planı karakterin 1 film ve 3 diziyle süren MCU hayatını taçlandıracak uzun soluklu bir sezonla bitirmek olabilir. Diğer yandan Cox’un gerek Murdock gerekse Daredevil olarak pek çok farklı yapımda yer alması olası. Marvel tarafından bu sorulara bir cevap henüz gelmedi.

- Reklam -

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisinde Yer Alacak

Yapımın konusuyla ilgili hiçbir şey henüz belli olmasa da, Murdock’ın geçmişte suçla birlikte savaştığı bir arkadaşını aramasıyla başlayacağı duyuruldu. Hayranlara göre bu isim bir diğer Netflix Marvel kahramanı Jessica Jones olacak.

MCU’nun geleceğiyle ilgili haberler de hız kesmiyor! Bir yandan X-Men ’97 ve I Am Groot gibi Disney+ yapımları duyurulurken diğer yandan da sıradaki MCU filmi Black Panther: Wakanda Forever’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni Daredevil: Born Again dizisi için heyecanlı mısınız? Defenders’ın Disney+’ta yeniden bir araya gelmesi mümkün mü? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

see 3. sezon fragmanı final

Jason Momoa’lı “See”nin 3. ve Final Sezonundan Yeni Fragman

Vampirle Görüşme fragmanı

Interview with the Vampire Dizisinden İlk Fragman: AMC’nin Vampirle Görüşme Uyarlaması Yaklaşıyor