in

Daredevil, She-Hulk Dizisinde Gözükebilir

She-Hulk dizisi, Daredevil karakterini de içerebilir. Charlie Cox hem avukat hem de süper kahraman rolüyle yaklaşmakta olan Disney+ dizisinde görünebilir.

she-hulk daredevil
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil karakteri, She-Hulk dizisinde gözükebilir. Charlie Cox’un canlandırmasıyla izlediğimiz Matt Murdock, Disney+’ın yolda olan dizisi ile bir kez daha seyircilerin karşısına çıkabilir.

Korkusuz Adam’ın dizide görünebileceği ihtimali ilk olarak Youtube üzerinden yayın yapan Grace Randolph tarafından dile getirildi. Daha sonra Brandon Davis’in katıldığı Phase Zero isimli podcast yayınında konuşuldu. Ayrıca kendisini yalnızca Matt Murdock haliyle değil, Daredevil olarak da görebileceğinden bahsediliyor. Grace Randolph, Twitter üzerinden de paylaşımda bulundu ve Matt Murdock’ı dizide kostümlü olarak göreceğimizi bu gönderisinde de yineledi.

Aralık 2020’de sevilen karakteri, Spider-Man: No Way Home yapımında göreceğimiz de söylenmişti. Kendisinin karşımıza Peter Parker’ın avukatı olarak çıkacağı tahmin ediliyor. Oyuncu, daha sonra yaptığı açıklamalarda filmde kendisinin yer aldığı sahnelerin çekimlerinin tamamlandığını bildirmişti.

- Reklam -

Spider-Man 3 Daredevil

Charlie Cox, 2015’ten 2018 yılına kadar üç sezon boyunca Netflix’te Matt Murdock/Daredevil karakterini canlandırdı. Performansı oldukça beğenilen oyuncu bu görevi, 2003’te Daredevil’ın beyaz perdede kendisine ilk yer bulduğu filmdeki Ben Affleck’ten teslim almıştı. Oyuncunun performansı, Netflix’te bir Marvel evreninin kurulmasına büyük katkıda bulunmuş fakat diğer Marvel yapımları gibi yeni sezonun iptali kaderiyle karşı karşıya kalmıştı.

She-Hulk, Daredevil Dışında Hulk Karakterini de İçerecek

Netflix, Marvel ile olan anlaşması gereği dizinin sonraki sezonunu iptal etmiş olsa da, hayranlar #SaveDaredevil etiketliyle Charlie Cox’lu karakteri geri getirme kampanyası da başlatmıştı. 500.000 imzayı geçmeyi başaran kampanya, Netflix’in sahip olduğu Daredevil haklarının sona ermesiyle harekete geçirilmişti. Hayranlar hâlâ dizinin Disney tarafından devam ettirilmesini istiyor. Ayrıca dizinin devam ettirilirse Daredevil’ı Disney’in güçlü olduğu Hulu’da da izleyebileceğimiz konuşuluyor. Üstelik Disney+’ın aksine, Hulu’da yaşa yönelik bir içerik sıralaması yok.+

She-Hulk dizisi hukuk komedisi

- Reklam -

Daredevil dizisinin devam edip etmeyeceği sorulduğunda Kevin Feige bir röportajında şöyle yanıtlamıştı:

“Aslında bir buçuk yıl önce Comic-Con ve Disney Investor Day’de neler duyurduğumuzu gördünüz. Şimdilik odak noktamız bunlar olacak. Fakat Marvel’da herhangi bir konuda asla “asla” dememem gerektiğini bilecek kadar uzun zamandır çalışıyorum.”

Jessica Gao tarafından geliştirilen She-Hulk dizisinde Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth ve Ginger Gonzaga’yı izleyeceğiz. Ne yazık ki dizinin yayın günü için hâlâ bir tarih verilmiş değil.

Daredevil’ın, She-Hulk dizisinde karşımıza çıkma ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Daredevil’ı farklı Marvel yapımlarında görecek olmaktan memnun musunuz? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aylık Öykü Seçkisi 12. Yaşında: "Binbir Gece Masalları"

Aylık Öykü Seçkisi 12 Yaşında: “Binbir Gece Masalları”

Marvel Comics En Çılgın 10 Alternatif Evren

Marvel Comics’teki En Çılgın 10 Alternatif Evren