in

Kesinleşti: Daredevil ve Kingpin Yeni MCU Dizisi “Echo”da Yer Alacaklar

Daredevil ve Kingpin, Echo dizisinde yer alacak. Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, yeni Disney Plus dizisinde yeniden bir araya gelecekler.

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisinde Yer Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil ve Kingpin, Echo dizinde yer alacakları kesinleşti. Netflix’te yayınlanan dizilerle tanınan Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Marvel Sinematik Evreni’ndeki ikinci çıkışlarını yeni Disney Plus dizisinde yapmaya hazırlanıyorlar.

Marvel Studios, Infinity Saga’yı tamamladıktan sonra 4. aşama yapımlarında farklı bir evreye geçti. Faz 4 sadece çoklu evrenleri tanıtmakla kalmadı, aynı zamanda stüdyo içerikleri için ikincil bir ev olarak hizmet veren Disney+ sayesinde daha da güçlendi. Dijital yayın servisi, gerek eski gerek yeni birçok karaktere daha net odaklanan diziler sundu. Böylece hayranlar sevdikleri isimler ve elbette evren hakkında daha çok içerik tüketme şansına eriştiler.

MCU’ya bağlı olmasına rağmen Agents of SHIELD, The Defenders serisi ve diğer Marvel dizileri evrende nadiren kabul gören işler olarak anılıyorlar. Ancak Daredevil karakterleri söz konusu olduğunda bu durum yaşanmadı. Tanıdık yüzler Hawkeye dizisi Spider-Man: No Way Home filminde geri geldiler. Şimdi söylentileri çok önceden çıkan bir bilgi doğrulandı ve Alaqua Cox’un Echo karakterine odaklanacak yeni spin-off dizisinde önemli bir Daredevil buluşması olacağı kesinleşti.

- Reklam -

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Echo’da Daredevil/Matt Murdock ve Kingpin/Wilson Fisk rollerini yeniden üstleneceklerini duyurdu. Bu duyuruyla birlikte, Netflix’in Marvel dizilerini iptal etmesinin ardından ikilinin aynı ekranı ilk kez paylaşacağı anlamına geliyor. Şu an için dizinin konusu gizli tutulurken, Cox’un Daredevil’ının The Defenders’daki müttefiklerinden biri olan Krysten Ritter’ın canlandırdığı Jessica Jones’u aradığı söyleniyor. Ritter’in karakterinin bu noktada Echo’da görünüp görünmeyeceği ise henüz doğrulanmadı. Aynı zamanda Daredevil’daki diğer tanıdık yüzlerin de dizide görünüp görünmeyeceği bilinmiyor. Ancak ne olursa olsun, muhtemelen Echo’dan sonra gelecek olan Daredevil’ın kendi dizisinde tüm karakterler yer alacak.

Daredevil ve Kingpin Karakterlerini İçeren Echo Dizisi 2023’te Yayınlanabilir

Daredevil Marvel Netflix

Hem Daredevil hem de Wilson Fisk’in Echo’ya dahil edilmesi, daha önce çıkan söylentiler olmasa bile pek de sürpriz sayılmaz. Wilson Fisk’in Echo ile olan bağlantısı Hawkeye dizisinde yapılmıştı. Kingpin dizide Echo tarafından vurulmasına rağmen hayatta kaldığı her zaman biliniyordu, çünkü çizgi roman panellerinde de benzer bir sahne vardı ve muhtemelen orada olduğu gibi sadece bir gözünü kaybetti. Spider-Man: No Way Home’da bir kez daha Matt Murdock’u oynayan Cox, Peter Parker’ın avukatlığını yaptığı çok önemli bir sahneye sahipti. Daha önceki röportajlarda Cox, gelecekteki MCU görünümünün tam olarak nerede olacağını bildiğini belirtti ve şimdi bunun Echo olduğu kesinleşti.

- Reklam -

Şu an için çıkış tarihi konusunda detay verilmeyen Echo’nun 2023 içerisinde Disney+’a gelmesi bekleniyor.

Karakterlerin değişmeden MCU dünyasına dahil olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Başka türlü Echo dizisi olmazdı zaten

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Hawkeye dizisindeki oyuncu devam edecekmiş role. Sevmiştim ben o kadını.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amsterdam Fragmanı: Yeni David O. Russell Filmi

David O. Russell’ın Yıldızlar Geçidi Yeni Filmi “Amsterdam”dan İlk Fragman

Mektuplar - Antoine De Saint- Exupéry ve Consuelo De Saint- Exupéry

Küçük Prens’in Perde Arkasını ve De Saint-Exupéry Çiftinin Hayatını Gözler Önüne Seren “Mektuplar” Türkçede