in

Daredevil Yeni Sezon Aynı Kadro ile Disney+’a Gelebilir

Daredevil yeni sezon için önemli bir iddia ortaya atıldı. Charlie Cox’un başrolünde olduğu yapım aynı kadroyla Disney+’ta maceralarına devam edebilir.

Daredevil Yeni Sezon Disney+
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil yeni sezon Disney+ ile gelebilir. Netflix’e özel olarak hazırlanan 3 sezonuyla oldukça sevilen yapım, önemli bir yolla Marvel Sinematik Evreni’ne katılabilir.

Daredevil karakterini canlandıran Charlie Cox ve dizi hakkında söylentiler ve iddialar bitmek bilmiyor. İlk sezonu 2015 yılında Disney’e gelen ve üç sezon boyunca oldukça sevilen bir yapım haline gelen dizi, Disney+’ın açılması ve Marvel’ın tüm işlerini kendi platformuna toplaması nedeniyle yaklaşık 3 yıl önce iptal edildi. Ancak bu iptal hayranları oldukça kızdırdı ve hatta #SaveDaredevil adında bir site bile açıldı. Ne yazık ki tüm bu çabalar pek bir sonuç vermedi.

2020 boyunda Daredevil 4. Sezon ile Geri Dönecek mi? sorusu hayranların akıllarını oldukça kurcaladı. Bununla birlikte Matt Murdock’ın Spider-Man: No Way Home’da gözükeceği ve hatta She-Hulk ile karakterine tekrar bürüneceği gibi birçok iddia ortaya atıldı. Şu an için hiçbir haber resmi olarak teyit edilmese de, şimdi yeni bir tanesi daha birçok hayranı heyecanlandıracak cinsten.

- Reklam -

Daha önce de sızdırdığı bilgiler doğru çıkan Daniel Richtman’a göre Marvel Studios, Charlie Cox’un Korkusuz Adam olarak oynadığı solo bir Daredevil projesi planlıyor. Cox, ilk olarak Spider-Man: No Way Home filminde Matt Murdock rolüyle ilk çıkışını yapacak. Daha sonra Disney+’ta yayınlanacak Echo serisinde Alaqua Cox ile birlikte görünecek.

Daredevil Yeni Sezon Echo Dizisi ile Giriş Yapacak

Hawkeye Echo

Richtman ayrıca yaklaşmakta olan Echo dizisi hakkında çok ilginç detayları da açıkladı. Gösterinin, Netflix dizisinin oyuncu kadrosunun çoğunun geri döndüğü bir tür Daredevil 4. sezon olarak hizmet edeceği bildiriliyor. Söz konusu dizi hâlâ Echo odaklı olsa da, Daredevil’in hikayesini de içerecek. Ek olarak Daredevil’deki karakterler MCU’ya adapte edilecek. Birbirleriyle hâlâ bir geçmişleri olacak, ancak biraz farklı görünecekler ve bazılarının geçmişleri biraz değişecek. Fakat nihayetinde, aynı oyuncular tarafından oynanacaklar.

- Reklam -

Şimdilik tüm bu soruların cevabının başlangıcı için 16 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdeye gelecek olan Spider-Man: No Way Home’u beklemek zorunda kalacağız.

Darevil’in Disney+’ta yoluna devam edeceği konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce yapım gerçekten de aynı kadro ile MCU’ya katılabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Günah Şehri - Hella S. Haasse | Haftanın Kitabı #191

Günah Şehri – Hella S. Haasse | Haftanın Kitabı #191

Venom 2 Gişe Rekoru

Venom 2 Gişe Rekoru Kırdı: 2019’dan Bu Yana En İyi Hafta Sonu Açılışı Yapan Film Oldu