in

Daredevil’ın Yeni Sezonu Netflix Tarafından İptal Edildi

Iron Fist ve Luke Cage’den sonra bir başka Marvel yapımı dizilerden “Daredevil” da Netflix’in iptal edilen dizileri kervanına katıldı.

daredevil
- Reklam -
- Reklam -

Sevilen dizinin yeni sezonunun iptal haberi, sevenlerini üzecek gibi görünüyor. Bu durum, başka serilerin de iptalini işaret ediyor olabilir mi?

Deadline’ın haberine göre Netflix, serinin dördüncü sezonuna onay vermedi. Netflix tarafından konuyla ilgili şöyle bir açıklama geldi.
“Serinin son sezonundan oldukça memnunuz. Hayranlarını üzecek olsa da seriyi zirvedeyken sonlandırmaya karar verdik. Diziden sorumlu Erik Oleson’a, yazarlara, ekibe ve oyunculara ve diziyi yıllarca destekleyen hayranlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Seri bitmiş olsa da önceki sezonlara Netflix üzerinden ulaşabileceksiniz. Daredevil, Marvel’ın yeni projelerinde yaşamaya devam edecek.”
Netflix ve Marvel arasındaki ilişkinin gergin olduğu iddiaları, Iron Fist ve Luke Cage serilerinin iptal haberinin ardından Daredevil’ın da sona ermesiyle birlikte güçleniyor. İptal haberleri bizi Jessica Jones ve The Punisher adına endişelendirse de yeni sezonlarının çekimi tamamlandığı için içimiz rahat. Ayrıca Disney’in kendi yayın platformu Disney+’da da seriyi görme şansımız yok değil. Gelen dedikodular arasında Marvel yapımlarının bu yüzden birbirini ardına iptal edildiği söylentileri de var.

İki şirket arasındaki gerginlik, hayalini kurduğumuz diğer birçok kahramanı ekranlarda izleme ihtimalini yok eder mi hep birlikte göreceğiz.

- Reklam -
- Reklam -

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Hayda bu nerden çıktı şimdi.

  2. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Dizi çok güzel ilerliyordu halbuki. Güne puanım 0.

  3. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Bunu beklemiyordum, üzdü gerçekten. Disney’in kendi platformunda olmasını umacağım artık.

  4. Avatar for nymeria nymeria dedi ki:

    Daredevil Netflix’in sevdiğim en iyi iki üç işinden biriydi. Ha Marvel’ın çekilmesiyle Netflix çok büyük kan kaybetti denemez ama Disney+ da göreceğimiz Daredevil Netflix’teki kalitesini sürdürebilecek mi bilmem. Yine de haber üzdü.

  5. Avatar for eleutheiros eleutheiros dedi ki:

    İzlediğim en iyi süper kahraman dizisiydi. Cw’de yayınlanan çöp kahraman dizileri 5-6 sezondur devam ederken bu yapımın iptali üzdü. Bu karardan sonra Jessica Jones ve Punisher’ın iptal haberleri kesin gelir gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

batman gecegezen ust

“Batman: Gecegezen” Romanı Artık Türkçe

Şikago Sanat Enstitüsü Koleksiyonu the bedroom

Şikago Sanat Enstitüsü Koleksiyonu Çevrimiçi Erişime Açıldı