in

Dark 3. Sezon Netflix’te Yayında: Final Zamanı

Dark 3. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Popüler bilimkurgu dizisi final sezonu ile izleyiciyi kıyamete davet ediyor.

Dark 3. Sezon Netflix Yayın İzle
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in Almanya kökenli ilk orijinal yapımı Dark 3. sezon ile ekranlara veda ediyor. Dizinin final bölümleri ne zaman yayınlanacak sorusu, geçen aylarda yanıtlanmıştı. Nihayet üçüncü sezon bölümleri bugün itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Böylelikle meraklı bekleyiş sona ermiş oldu ve izleyiciler 2017 yılında başlayan maceranın son sezonu ile buluşma fırsatı yakaladı. Toplamda 8 bölümden oluşan 3. sezon 27 Haziran 2020 tarihi saat 10.00 ile birlikte platformda erişime açıldı.

[DARK 3. SEZON İNCELEMESİ İÇİN TIKLAYIN!]

Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisi tarafından yaratılan dizi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle teker teker ertelenen yapımların aksine; planlanan vakitte yayına girmesi ile de takdir topladı. Bilindiği üzere Aralık 2019’da Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 kısa sürede bir pandemiye dönüşmüş ve birçok sektörle birlikte dizi – sinema dünyalarını da ağır şekilde vurmuştu. Bu kapsamda pek çok film ve dizinin prodüksiyonu durmuş, yapım tarihi de ertelenmişti.

- Reklam -

Dark 3. Sezon Netflix Yayın İzle

Söz konusu Dark olduğunda ise tarihlerin ayrı bir önem taşıdığı biliniyor. Bu nedenle dizi, tam olması gereken gün ve saatte yayına girdi.

Dark 3. Sezon Bölümleri ile Netflix Almanya Dizisi Final Yapacak

En başından beri toplamda 3 sezon olarak planlanan dizi, bugün yayınlanan bölümleri ile ekranlara veda ediyor. Almanya’nın Winden isimli hayali bir kasabasında, bir çocuğun kaybolması ile başlayan macera üç ayrı zaman diliminde (1953 – 1986 – 2019) geçiyor. Dizi bilimkurgu, dram, gerilim ve suç gibi türleri bir araya getiriyor.

Dark konusu nedeniyle pek çok kafa karışıklığına sebep olsa da yapımın sıkı takipçileri dizi için pek çok rehber hazırladı bile. Bu uğurda internette kimi soyağacı çalışmalarına ulaşmak da mümkün.

- Reklam -

Dark 3. Sezon

Dizinin oyuncu kadrosundan bahsetmek gerekirse Karoline Eichhorn, Louis Hofmann, Jördis Triebel, Maja Schöne, Tamar Pelzig, Oliver Masucci, Andreas Pietschmann, Moritz Jahn ve Deborah Kaufmann gibi çoğunlukla Alman isimler karşımıza çıkıyor. Netflix, bu noktada farklı ülkelerde gerçekleştirdiği orijinal işlerde koruduğu yerel doku ile de dikkat çekiyor.

Şimdiye dek toplamda 5 ödül ve 17 adaylık almayı başaran dizinin bölüm süreleri ise ortalama 1 saat uzunluğunda.

Henüz Dark 3. sezon bölümlerini izleme fırsatı bulamamış olan izleyicileri, ikinci sezon incelememize göz atmaya davet ediyoruz.

Dark 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Peki siz Dark’ın finalini nasıl buldunuz? Beklediğinize değdi mi? Hangi teoriler doğru çıktı? Kayıp Rıhtım Forum yorumlarında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


Tenet Filmi Zaman Yolculuğu ile İlgili Olmayacak

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for raispecial raispecial dedi ki:

    Bitirdim. Keşke hemen bitirmeseymişim, boşluktayım şu an. :expressionless:

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    iki bölüm izledim, sanırım bugün bitireceğim. Bitsin bu karmaşa. :smiley:

  3. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:
    1. Bölümün yarısında günü kapatıyorum. Yarın sabah bitiririm umarım hicbir spoiler yemeden.
  4. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Dün gece 2 bölüm izledim. Sürekli bu kimdi bu sahne ilk sezondan mıydı diyerek kafayı yedim… Kalanını gücüm yeterse bugün izleyeceğim. Farketmişsinizdir ilk bölüm, dizinin ilk bölümünde ki olayların farklı karakterlere oynatılmasıydı. Çok beğendim.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Ben bu diziye neden ısınamıyorum 1.Sezon 2.ci bölümü izledim ama nedense uykumu getiriyor dizi. İzlediğim her dizide en az 2-3 bölüm izlerim çogunlukla izlerim devamını ama bu dizide nedense bişeyler eksik geliyor bana.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

The Turkish Detective Dizisi

The Turkish Detective Dizisi Geliyor: Uluslararası Türk Polisiye Kahramanına Hazır Olun!

Scott Pilgrim Anime

Scott Pilgrim Anime Uyarlaması Yolda Olabilir