in

La Casa de Papel’in Helsinki’si Disney+’ın “Atatürk” Dizisinde Oynayacak

La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Perić, Aras Bulut İynemli’li “Atatürk” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Darko Peric Atatürk Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Darko Peric, Atatürk dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Netflix’in La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren ünlü oyuncu, şimdi de Mustafa Kemal Atatürk’e odaklanan ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı Disney Plus dizisinde oynayacak.

Son olarak abone sayıları ile yüzü gülen Disney Plus Türkiye yönetimi, orijinal işlerine ağırlık vermeye devam ediyor. Henüz 2 aydır yayında olan servis, arayüzündeki eleştirilere rağmen 2 milyonu aşkın bir abone sayısına ulaşmış durumda. Bünyesinde yer alan Disney, Marvel, Star Wars, 20th Century ve National Geographic ile zaten birçok izleyicinin ilgisini çeken dijital yayın servisi, aynı zamanda Kaçış gibi yerli orijinal içeriklere verdiği ağırlık sayesinde genel izleyici kitlesini de kendisine çekmeyi başarıyor. Disney Channel Türkiye’nin kapanması ve içeriklerinin birçoğunun Disney+’a geçmesi de elbette ailelerin çocukları için akış servisine sabone olmasına sebep oluyor.

Yayın servisinin muhtemelen en çok beklenen yerli orijinal yapımlarından biri de, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ve Mustafa Kemal Atatürk odaklı dizi. İlk haberleri çıktığında bir film olarak tasarlanan uyarama, sonrasında 6 bölümlük bir diziye çevrildi. Hikâye ayrıntıları henüz açıklanmamış olsa da muhtemelen Atatürk’ün gençliğine odaklanacak. Diziyle ilgili olarak en sevindiren gelişmelerden biri de kadrosunda Emma Watson’ın da yer alacağı ve müziklerinin Hans Zimmer tarafından hazırlanacağı bilgisiydi. Henüz bu bilgi resmi olarak paylaşılmamış olsa da, yalanlanmamış olması da söylentilerin gerçek olabileceğini gösteriyor.

- Reklam -

La Casa de Papel’in Helsinki’si Darko Peric Atatürk Dizisinde Hangi Rolü Canlandıracak?

La Casa de Papel Helsinki Darko Peric Atatürk Dizisi

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstleneceği dizide İynemli dışında ayrıca Songül Öden, Mehmet Günsür, Hamdi Alkan, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç, Berk Cankat, Beran Kotan ve Sahra Şaş gibi isimler yer alıyor. Ayrıca birçok sürpriz ismin de kısa sahnelerle dizide yer alacağı belirtiliyor. Şimdi de kadroya tanınmış bir isim daha katıldı.

- Reklam -

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, en çok Netflix’in İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisindeki Helsinki rolüyle tanınan Darko Peric, Atatürk dizisinde yer alacağı açıklanan son oyuncu oldu. Özellikle rol aldığı kısa filmler ve dizilerle adından söz ettiren Sırp asıllı oyuncu daha önce kendisine yöneltilen Helsinki dışında hangi ilin adı olmasını istersin sorusuna “İstanbul” yanıtını vermişti. Oyuncunun bu nedenle Atatürk dizisinde rol alacak olması sevindirici duruyor. Peric’in hangi karaktere hayat vereceği ise bilinmiyor.

Dizinin şu anda hangi aşamada olduğu veya ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler de henüz netleşmiş değil.

Atatürk dizisine dünyaca ünlü oyuncu ve isimlerin katılması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Days Gone film uyarlaması

PlayStation Oyunlarından “Days Gone” Film Oluyor: Başrol ve Senarist Belli Oldu

Karmaşık Bir Nezaket - Miriam Toews

Konuşan Kadınlar’ın Yazarı Miriam Toews’ten Kara Mizah Yüklü Bir Aile Anlatısı: “Karmaşık Bir Nezaket”