in

Darth Maul Dizisi Yolda Olabilir: Star Wars Evreni Genişliyor

Darth Maul, Disney+ ile kendi dizisine kavuşuyor olabilir. Yeni Star Wars yapımları geliştirilmeye devam ediyor. Evrene Sith Lordu’nun gözünden bakmaya hazır mısınız?

Darth Maul Dizisi - Star Wars - Disney
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars hayranlarını oldukça heyecanlandıracak yeni bir söylenti var. Sith Lordu Darth Maul kendi Disney+ dizisini elde edebilir.

Yıldız Savaşları her ne kadar son yıllarda beyaz perdede tam olarak istediği başarıyı sağlayamasa da, Disney+’ta başlattığı canlı oyuncularla çekilen ilk dizisi The Mandolarian ile istediğini fazlasıyla elde etmiş görünüyor. Dizinin ilk sezonu gerek görselliği, gerek konusu gerekse evrene kattığı yeni karakterler ve maceralarla oldukça sevildi. Skywalker Efsanesi’nin Disney ile çıkan üçlemesinin son ayağı Star Wars: The Rise of Skywalker, hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan olumsuz eleştiriler almıştı. Ancak aynı zamanlarda haftalık olarak Disney+’ta yayınlanan The Mandalorian ise her bölümüyle hayranlara kendini daha çok sevdiriyordu.

The Mandalorian

- Reklam -

The Mandalorian 2. sezonu önümüzdeki ekim ayı gibi yayınlanacak. Şu an için kaba kurgunun tamamlandığını biliyoruz. Dizinin 2. sezonu, Star Wars: Rebels ve Clone Wars’da tanıtılan birçok karakteri içeriyor. Aynı zamanda merakla beklenen bir başka Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi’nin çekimleri de Mart 2021 tarihinde başlayacak gibi duruyor. (Bazı kaynaklar prodüksiyonun ocak ayında başlayacağını söylüyor.) Başrolünü Ewan McGregor’un üstlendiği dizinin hem Anakin’in (Hayden Christensen’in geri dönmesi bekleniyor) hem de Darth Vader’in gözükeceği söyleniyor.

Star Wars Darth Maul Dizisi Emilia Clarke’lı Qi’ra Karakterini İçerebilir

Şimdi de yeni gelen bir haberle birlikte, Star Wars denilince akla gelen ilk karakterlerden biri olan ve karanlık tarafta bulunan Sith Lordu Darth Maul’un da kendi dizisine kavuşacağı belirtiliyor. The Direct’in kaynaklarına göre Disney dizi için görüşmelere başlamış durumda. İlk defa 2018’de yayınlanan Wars Story filminde yer alan Qi’ra karakterinin de dizide yer alması bekleniyor. Hatta karakteri canlandıran ünlü aktris Emilia Clarke ile görüşmelerin yapıldığı da söyleniyor.

Darth Maul star wars

- Reklam -

Bir bakıma Solo’dan sonraki olayları da ele alacağı belirtilen Darth Maul dizisiyle birlikte hayranlar cevapsız sorularına da kavuşabilecekler gibi duruyor. En azından bir kısmına. Pek tabii bunların bir söylenti olduğunu, benzer bir iddianın Han Solo karakteri için de olduğunu hatırlatalım.

Peki ya sizler Darth Maul’un kendi dizisine kavuşuyor olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu durum kesinleşirse ortaya iyi bir iş çıkar mı? İzlemek ister misiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Avatar 2, Mulan ve Star Wars’un İsimsiz Filmleri Ertelendi

Kaynak: The Dis Insider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Hem Anakin’den daha fazla sevilmesin önüne geçmesin diye öldürtüyorsun. Sonrada gel Maul kardeşim sana bir dizi çekelim diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Siz nasıl insanlarsınız yahu. Paranın kölesi olmuşsunuz, insanlar sizin için sadece birer piyon olmuş birer dolar olmuş. Yazık bu jedilere sithlere.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Disney’e geçmesiyle birlikte Star Wars artık bildiğimiz Star Wars olmaktan maalesef çıktı. Darth Maul, Darth Vader’dan sonra sevdiğim 2.karakter. Haberde okuduğuma göre birde Obi Wan Kenobi dizisi çekilecekmiş. Bu gidişle sevilen her karaktere bir dizi yapacak Disney :rofl:

  3. Avatar for Edward Edward dedi ki:

    Disney Darth Maul’la alakalı nasıl bir dizi çekebilir ki? Disney+ içerikleri çocuklara uygun oluyor, Darth Maul gibi bir karaktere yumuşatıcı dökecekseniz hiç çekmeyin bence.

    Bu kadar başarılı kötü karakterlerin olduğu bir marka Disney gibi çocukları hedefleyen bir şirketin eline geçmemeliydi.

  4. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Film veya dizi fark etmez, yeter ki konusu güzel olsun. İzlenir. Son üçleme gibi olmasın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yazarlara İlk Eser Desteği Kültür Bakanlığı

Yazarlara İlk Eser Desteği Başvuruları Başlıyor

aztek sarayı kalıntıları meksika

Yeni Bir Aztek Sarayı Bulundu