in

Daryl Karakterine Odaklanan Yeni The Walking Dead Dizisi Avrupa’da Geçecek

Daryl Dixon karakterine odaklanan yeni The Walking Dead dizisi, orijinaline kıyasla farklılıklar içerecek. Norman Reedus, Avrupa merkezli yeni yapımı anlattı.

Daryl dixon dizisi yeni the walking dead spin-off
- Reklam -
- Reklam -

Daryl Dixon dizisi için hazırlıklar sürerken ikonik karaktere hayat veren Norman Reedus, yapıma dair bazı detaylar paylaştı.

The Walking Dead oyuncusu Norman Reedus, Daryl Dixon spin-off’unun orijinal diziden ne kadar farklı olacağını açıkladı. Reedus, ilk sezondan bu yana Yürüyen Ölüler’de Daryl rolünü oynayarak son sezona kadar maceranın en önemli karakterlerinden biri olarak kaldı. Orijinal seri bu yılın kasım ayında final verecek olsa da, Daryl’ın hikâyesi, uzun süredir hayatta kalanların yeni karakterlerle ittifak kurduğu Fransa’daki bir spin-off ile yolculuğuna devam edecek.

Proje ilk açıkladığında film olarak duyurulurken yapım daha sonrasında diziye evrildi. Başlangıçta, Reedus’a Carol Peletier karakterini canlandıran Melissa McBride’in eşlik etmesi bekleniyordu. Ancak McBride, geçen nisan ayında projeden ayrıldığını duyurdu. Diziden ayrılmasına rağmen, Daryl spin-off’u Fransa’da çekimlere devam etti. Konumu ve temel olay örgüsü ayrıntıları dışında, The Walking Dead evrenindeki bu son proje hakkında çok az şey biliniyor.

- Reklam -

Daryl Dixon dizisi the walking dead

Daryl Dizisi The Walking Dead Yapımlarından Farklı Bir Tona Sahip Olacak

Entertainment Weekly’ye yeni spin-off hakkında konuşan Norman Reedus, The Walking Dead izleyicileri için benzersiz bir deneyim sunacaklarını dile getirdi. Reedus, yapım sırasında büyük ölçüde izleyiciyle yeni bir deneyim sağlamak için fikirlerin “birçok kez yön değiştirdiğini” itiraf etti. Daryl’ın Avrupa’daki maceralarının, izleyicilerin Yürüyen Ölüler’de alışık olabilecekleriyle kıyaslandığında ne kadar farklı olacağını vurguladı:

“Aynı şeyi yapmak istemediğimiz için ters yöne giden bir şey yapmak istediğimizin en başından beri farkındaydık. Ve gerçekten de çok farklı olacak. Hikâye çok farklı, karakterler çok farklı. Farklı bir ton var, farklı bir ışık var, farklı bir ses var. Bu tamamen farklı bir hava. Epik olacak.”

- Reklam -

Reedus’ın başrolünü üstleneceği spin-off dizisinin benzersizliğine duyduğu heyecan, bekleyen izleyiciler için de iyiye işaret. AMC’nin Rick Grimes ve Michonne’un karakterlerine de odaklandığı yeni mini dizisi gibi projeleri de katınca, gelecek yıllarda hayranlar orijinal seri final vermesine rağmen birçok yeni ve tanıdık karakterleri içeren Yürüyen Ölüler projelerine doyacak gibi gözüküyor.

Daryl dizisi the walking dead

Daryl Dixon karakterine odaklanacak yeni The Walking Dead dizisi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ana serinin final vermesiyle bu tarz spin-off’lar da beklenen ilgiyi görebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher 4. ve 5. sezon

Netflix, Fantastik Uyarlaması The Witcher’ın 4 ve 5. Sezonlarını Art Arda Çekecek

Ve Bütün Çirkinler Öldürülecek - Boris Vian

Boris Vian’ın Kara Polisiyesi “Ve Bütün Çirkinler Öldürülecek” Yeniden Türkçede