in ,

Dave 2. Sezon ile Yola Devam Ediyor

Dave 2. sezon onayını kaptı. Rap müzisyeni Lil Dicky’nin hayatını konu alan komedi yapımı, ilk sezonuyla FX Network’ün en çok izlenen dizisi oldu.

dave 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Dave 2. sezon ile geri dönüyor. FX Network’ün tarihinde en çok izlenen komedi dizisi haline gelen yapım, Rap müzisyeni Lil Dicky’nin hayatını konu alıyor.

FX, rapçi ve komedyen Dave Burd (Lil Dicky) hakkındaki yarı otobiyografik şovun ikinci sezonunu onayladı. Kanal ikinci sezon onayıyla birlikte Taylor Misiak, Andrew Santino, GaTa, Travis Bennett ve Christine Ko’nun rol aldığı dizinin önemli sayıda izleyici sayısına sahip olduğunu ve en popüler komedi dizileri Atlanta’yı tahttan indirdiğini açıkladı.

FX kanalının verdiği bilgilere göre, toplamda 10 bölümden oluşan ilk sezon, dijital ve kanaldaki gösterimiyle bölüm başına ortalama 5.32 milyon izleyiciye ulaştı.

- Reklam -

Dave 2. Sezon

Dizinin yıldız ismi Burd, yaptığı açıklamayla birlikte başarı konusunda duyduğu heyecanı dile getirdi.
“Özel bir şey yapmak için yola çıktık ve bu gösterinin aldığı yanıtı görmek oldukça sevindirici. Bu benim ilk rodeo’mdu, bu yüzden televizyon işleri yapma konusunda biraz deneyimim olduğu için şimdi başka bir sezon onayı aldığı için çok heyecanlıyım. Gerçekten bu gösteriyle gökyüzü sınırına ulaşmışım gibi geliyor. Önümüzdeki yıl çıtayı daha da yükseltmeyi dört gözle bekliyorum. ”

Dave 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

Dizinin başrolü olan Dave Burd, aynı zamanda ortak yapımcılardan birisi. Jeff Schaffer’la ortaklaşa olarak hazırladıkları Dave’in yönetici yapımcıları arasında Saladin Peterson, Hartbeat Productions’tan Kevin Hart, SB Projects’ten Scooter Braun, Greg Mottola, Marty Bowen, James Shin, Scott Manson ve Mike Hertz bulunuyor.

dave 1. sezon

- Reklam -

Dave 1. sezonu gösterimde olduğu süre boyunca her bölümüyle sürekli popülerleşerek, daha fazla kitleye ulaşmaya devam etti. Birçok farklı kuruluş tarafından da serinin kalitesinin her bölümle biraz daha arttığı belirtildi. IndieWire’dan Ben Travers yaptığı bir incelemede dizinin daha ilk bölümden harika olma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Sonraki yazılarında da yeni gelecek sezonlarla bu yapımın parlak bir geleceğe sahip olduğunu ifade etmekten çekinmedi.

Dave 2. sezon için şu anlık kesinleşmiş bir çıkış tarihi yok. Ancak ilk sezonu geçen mart ayında yayınlanmaya başlayan dizinin yeni sezonunun Koronavirüs pandemisi sonrası 2021 yılı içerisinde gösterimde olması bekleniyor.

Dizinin ilk sezonunu sizler izlemiş miydiniz? Yeni sezon onayı almasını nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Freaks and Geeks Dizisine Ne Kadar Hakimsin?

Kaynak: Indie Wire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Twilight Zone 2. Sezon Çıkış Tarihi Fragman

The Twilight Zone 2. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman

Kaçırılan - Robert Louis Stevenson | Haftanın Kitabı #137

Kaçırılan – Robert Louis Stevenson | Haftanın Kitabı #137