in

David Tennant, 80 Günde Devri Alem Mini Dizisinde Oynayacak

Good Omens, Broadchurch ve Doctor Who gibi yapımlardaki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu David Tennant, BBC tarafından hazırlanan 8 bölümlük 80 Günde Devri Alem mini dizisinde oynayacak.

David Tennant 80 Günde Devri Alem
- Reklam -
- Reklam -

David Tennant, BBC’nin uyarlayacağı ve toplamda 8 bölümden oluşacak Jules Verne klasiği 80 Günde Devri Alem (Around the World in 80 Days) mini dizisinde başrol olacak. Başarılı oyuncu Phileas Fogg rolünü canlandırırken, yardımcısı Passepartout rolünde ise Fransız aktör Ibrahim Koma yer alacak. Gazeteci Abigail Fix’i ise Leonie Benesch canlandıracak.

Yapımcılardan biri olan Crawford Collins ise Phileas Fogg karakterine modern bir gözle bakacakları ve bu rolde Tennant gibi bir yetenekle çalışacakları için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Collins sözlerine şu şekilde devam etti:

- Reklam -

“Çölün sıcağından Hong Kong’taki üçkağıtçılara ve oradan da Paris’teki protestolara kadar uzanan bu maceranın büyüklüğü tüyler ürpertiyor. Ayrıca izleyicilerin Leonie ve Ibrahim gibi iki inanılmaz yeteneği Fix ve Passepartout rolünde dünyayı gezerken görecekleri için de oldukça heyecanlıyım. Dizi adrenalin ve sevgi dolu ve elbette oldukça eğlenceli olacak. Bunu da Ashley ve yazar ekibimizdeki diğer isimlere borçluyuz. İzleyiciler gerçekten özel bir şey görecekler.”

80 Günde Devri Alem Ne Zaman Yayınlanacak?

80 Günde Devri Alem
İllüstrasyon: Tom Gill

Mini dizinin bir diğer yapımcı olan Pascal Breton ise David Tennant’ın başı çektiği muhteşem oyuncu kadrosu sayesinde Jules Verne’in en çok bilinen ve sevilen romanının tekrar hayat bulacağını söyledi.

Yapımın senaryosu Ashley Pharoah ve Caleb Ranson tarafından yazılacak ve çekimlerine Şubat 2020’de başlanacak. Dizi Güney Afrika’da çekilecek. Steve Barron baş yönetmenlik koltuğunda otururken Charles Beeson da birkaç bölümün yönetmenliğini üstlenecek.

- Reklam -

80 Günde Devri Alem dizisinin kesin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak yapımın 2020’nin sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor.

Ortaya çıkacak mini dizinin ne denli kaliteli olacağı hayranlar ve Tennant takipçileri tarafından merak ediliyor. Ancak işin başında BBC ve böyle bir oyuncu kadrosunun olduğunu düşünürsek ortalamanın üzerinde bir yapım görmemiz oldukça muhtemel.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* David Tennant Seri Katil Rolüyle Ekranlara Geri Dönüyor

Kaynak: Deadline

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Carmen Carmen dedi ki:

    Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Catherine Tate ile olan dizin nerde?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

venom 2

Joker’in Başarısı Venom 2 Filminin +18 Olmasının Önünü Açabilir

Free Guy Ryan Reynolds

Ryan Reynolds’lu Free Guy Filminden İlk Fragman Geldi