in

David Tennant Seri Katil Rolüyle Ekranlara Geri Dönüyor

David Tennant seri katil rolüyle ekranlara geri dönüyor! Oyuncu, ITV’nin gerçek olaylardan ekranlara taşınacak “Des” adlı dizisinde başrol oynayacak.

David Tennant
- Reklam -
- Reklam -

David Tennant bir süredir ekranlarda başrol olmaktan uzak kalmıştı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde Des isimli yeni bir drama dizisinde bir seri katili oynama rolünü üstlendiğini açıladı. Tennant, Dennis Nilsen isimli bir katili canlandıracak. Yaşanmış olaylardan yola çıkacak dizi, 1970’lerin Londra’dasında birçok genç erkeği öldüren katil Dennis Nilsen’in hayatını anlatacak.

Tennant’ın yanı sıra Daniel Mays, davayı araştıran polis rolüyle ekranlarda olacak. Nielsen’in işbirlikçisi olarak onun hayatını anlatan kitabı yazan Brian Masters karakterini canlandırma görevini ise Jason Watkins üstelenecek. Dizi gerçek hayatta da katilin hayatını  kitaplaştıran ve işbirlikçisi olan Masters’ın kitabından temel alınarak oluşturulmuş. Üç bölüm halinde yayınlanması planlanan dizi, 2018’de ölen Nielsen gibi bir katille iletişim halinde olmanın kişisel ve mesleki sonuçlarını keşfe çıkacak.

Dizide görevli olan ITV kanalı yöneticilerinden Polly Hill, Des dizisi için şunları söylüyor:
“David Tennant’ın başrolde olması, Dennis Nilsen’ın kendisi rolü üstlenmişçesine muhteşem olacak ve onun yanında Daniel Mays ve Jason Watkins’in dizinin oyuncuları olması bu hikâyeyi ekranlara taşıyabilecek en güzel kadroyu oluşturuyor.”
David Tennant itv des

- Reklam -

Serinin baş yapımcısı Kim Varvell ise şunları ekliyor:
“Nilsen’in işlediği suçlar 1980’lerin başlarında İngilizleri şok etti. Yaptığımız dizi, işlenen bu suçların hem Nielsen ile iletişim halinde olan insanlar, hem de kurbanların aileleri üzerindeki duygusal etkileri üzerine odaklanıyor.”
Des ITV’de 2020 yılında yayınlanmaya başlanacak. Dizinin senaristliğini Luke Neal üstlenecek. David Tennant ise rol için şimdiden dış görünüşünde değişiklikler geçirmeye başladı. Tennant’ın hayranları Nilsen’ın korkunç hikâyesini, eski Doctor Who yıldızının gözlerinden izlemenin harika bir deneyim olacağı konusunda hemfikirler.

Konu hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

* Doctor Who 12. Sezon Fragmanı Yayında: Klasik Canavarlar Geri Geliyor!

Kaynak: geektyrant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yusuf Atılgan - Aylak Adam Söyleşisi

Yusuf Atılgan ile 1958 Yılında Yapılan Aylak Adam Söyleşisi

tim miller ryan reynolds deadpool

Tim Miller Deadpool 2’yi Neden Bıraktığını Açıkladı