in ,

Netflix’in Korku Komedisi “Dead End: Paranormal Park” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Dead End: Paranormal Park 3. sezon için iptal kararı çıktı. Netflix, korku komedi türündeki animasyon dizisine devam etmeme kararı aldı.

Dead End: Paranormal Park 3. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Dead End: Paranormal Park 3. sezon iptal edildi. Netflix, korku komedi türündeki animasyon dizisine devam etmeme kararı aldı.

Hamish Steele’in DeadEndia çizgi romanlarına dayanan Dead End: Paranormal Park, 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla Haziran 2022’de Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Hayranlar çok kısa bir süre sonra da dizinin 2. sezon için yenilendiğini duydular ve Ekim 2022’de yine 10 bölümden oluşan macerayı izleme fırsatına eriştiler. Ancak ne yazık ki yeni sezon için üzücü haber bizzat dizinin yaratıcısından geldi.

Hamish Steele, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla dizinin 3. sezon için geri dönmeyeceğini duyurdu. Son derece başarılı iki sezonun ardından hayranlar, dizinin geleceği hakkında bazı güncellemeleri endişeyle bekliyorlardı. Ne yazık ki sonuç olumsuz çıktı. Bununla birlikte Steele’in duyuruyu içeren mesajı, Barney ve arkadaşlarının ekranda gerçekten hak ettikleri uygun uğurlamayı almalarını sağlama çabalarından vazgeçmeyeceği konusunda bir teselli sağladı.

- Reklam -

“Bir süredir bu haberi tersine çevirebilir, değiştirebilir ya da en azından bu karardan iyi bir şey çıkarabileceğimizi umarak sakladım. Fakat ne yazık ki şu anda bunun mümkün olmadığını görüyorum. Dead End’in bittiğini üzülerek söylüyorum.

Açıkçası biz böyle olmasını hiç istemedik. Aslında 3. sezon için bir yazar takımı bile hazırlamıştık. Hazır senaryolarımız, tasarımlarımız ve taslaklarımız vardı. Bu karakterlere hak ettikleri uygun finali vermek her zaman planlarımız arasındaydı. Ama ne yazık ki Netflix yönetimi artık bunu istemiyor.”

Dead End: Paranormal Park 3. Sezon İptal Edildi

Dead End: Paranormal Park 3. Sezon, Olumlu Eleştirilere Rağmen Gelmeyecek

Dead End: Paranormal Park, Barney, Norma, bin yaşındaki iblis Courtney ve Barney’nin boksörü Pugsley’den oluşan alışılmadık bir ekibin kendilerini kötü güçlerle savaşarak doğaüstü bir kıyameti önleme maceralarını konu ediniyordu.

- Reklam -

Dizinin ilk iki sezonu özellikle birbirinden farklı karakterler içerdiği ve kapsayıcı olduğu için olumlu eleştiriler almıştı. Animasyondaki farklı ırklardan, cinsiyete, cinsel yönelime ve akıl sağlığına kadar Dead End aslında tam da Netflix’e uygun bir yapımdı. Ancak ne yazık ki %100’lük Rotten Tomatoes puanı bile bu yapımı devam ettirmeye yetmedi.

Kısa süre önce Dark yaratıcılarının yeni dizisi 1899’u da iptal eden Netflix, “bu iptal kararlarını nasıl alıyor sorusuyla” gündeme gelmişti. Bu haberin de kaynağı olan Collider editörlerinin buna buldukları ve kısmen mantıklı gelen cevabını içeren detaylı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Dead End: Paranormal Park 3. Sezon İptal Netflix

Dead End: Paranormal Park’ı takip ediyor muydunuz? İptal edilme kararı sizler için sürpriz oldu mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samanyolu Galaksisi'nden Büyük Sonik Patlama Gözlemlendi

Galaktik İstila: Samanyolu Galaksisi’nden Birkaç Kat Daha Büyük Bir Sonik Patlama Görüntülendi

Jack Nicholson Saglik Durumu

Yakın Arkadaşları Jack Nicholson’ın Akıl Sağlığından Endişeli: “2021’den Beri Evden Çıkmadı”