in ,

Fringe Yapımcısından Yeni Bilimkurgu Dizisi: “Debris” Başlıyor

Debris dizisi başlıyor. Fringe yapımcısından X-Files benzeri yeni bir bilimkurgu serisi geliyor. Yapımdan tadımlık bir video da paylaşıldı.

Debris Fringe yeni bilimkurgu dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Son yıllarda birbiri ardına çekilen bilimkurgu dizilerine bir yenisi daha eklendi. Fringe’in yapımcısından, X-Files benzeri yeni bir seri geliyor. Debris adını taşıyacak dizi NBC ekranlarına gelecek.

Universal Television, Frequency Films ve Legendary Television ortaklığında geliştirilen NBC dizisi, sevilen bilimkurgu dizisi Fringe’in yapımcısı ve yazarı olan J.H. Wyman tarafından üstleniliyor.

Debris adını taşıyan dizi, bir CIA ajanı Bryan Beneventi (Jonathan Tucker) ile bir M16 ajanı Finola Jones’un (Riann Steele), insanları tuhaf şekilde etkileyen uzay aracını incelemek üzere birlikte göreve atılmasını konu alıyor. Gizemli bir uzay aracının Dünya atmosferinde patladığı ve Dünya’yı son derece gelişmiş bir teknoloji ile baş başa bıraktığı bir dönemde geçen yapımda; hem devletler hem de çeşitli suç örgütleri bu araçtan parçalar istiyor. Enkaz, teknolojisi ile bir nimete mi dönüşecek; yoksa yanlış ellerde bir tür silaha mı dönüşecek? Sorunun cevabı Debris’de izleyicileri bekliyor.

- Reklam -

Debris: Fringe Yapımcısından X-Files Benzeri Yeni Bilimkurgu Dizisi

Debris dizisi 1. sezonu toplamda 9 bölümden oluşacak. Yapım 1 Mart 2021 tarihi itibarıyla izleyici ile buluşmaya başlayacak. Serinin bölümleri ise haftalık olarak yayınlanacak.

Debris Fringe yeni bilimkurgu dizisi

Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Tucker (The Ruins), Riann Steele (The Magicians ve Ant-Man and the Wasp), Thomas Cadrot (Firefly Lane), Armin Karame (Upload), Tyrone Benskin (300) ve Jennifer Copping (Mother of All Lies) gibi isimler yer alıyor.

Öte yandan dizi, IGN’in YouTube kanalında 1. bölümün ilk 15 dakikasını içeren bir video da paylaştı. Yapım hakkında fikir edinmek isteyenler, hemen aşağıdan ilgili kısmı izleyebilir.

- Reklam -
YouTube video

 

İddialı dizinin yönetmen koltuğunda Padraic McKinley, Steven A. Adelson ve Rebecca Rodriguez oturuyor. Senaristler ise şu şekilde: Davia Carter, Jeff Vlaming ve J.H. Wyman.

Dizinin toplamda kaç sezon olarak planlandığı bilgisi ise şimdilik paylaşılmadı. Ancak NBC, izleyicilerin reaksiyonuna göre yapımın kaderini belirleyecek gibi görünüyor.

Peki siz ilk 15 dakikadan nasıl bir çıkarım yapıyorsunuz? Sizce yeni bir Fringe ya X-Files olur mu dersiniz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşarak sohbete katılabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    15 dakikalık videoyu izledim, Fringe ve The X-Files’ı anımsatıyor. Bakalım Fringe’ın boşluğunu doldurabilecek mi? İlk bölüm yarın çıkıyormuş, merakla bekliyorum. :slight_smile:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Fragmanı beğendim, merak duygusunu köreltmeden senaryo ilerlerse ortaya güzel iş çıkar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lost Finali Josh Holloway sawyer araf

Lost’un Sawyer’ı Dizideki Adayı Bir Tür “Araf” Olarak Değerlendiriyor

Aytaşı - Wilkie Collins

Polisiye Romanın İlk Örneklerinden Wilkie Collins İmzalı Aytaşı Tekrar Raflarda