in ,

Defending Jacob Dizisinden İlk Fragman

Defending Jacob için ilk fragman yayınlandı! Chris Evans’ın başrolünde oynadığı yeni Apple TV+ dizisi, 24 Nisan’da geliyor.

defending jacob fragman
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde Marvel Sinematik Evreni’nin Captain America’sı olarak tanıdığımız Chris Evans’ın yeni Apple TV+ dizisi Defending Jacob için ilk fragman yayınlandı.

Kendisini son olarak geçen yılın kasım ayında çıkan Knives Out filminde gördüğümüz Evans, şimdilerde 1986 yapımı müzikal/komedi Little Shop of Horrors’ın yeniden çekimi için çalışıyor. Nihayet iki yıl önce duyurulan dram türündeki mini dizi projesi kısa süre içerisinde yayınlanacak.

William Landay’ın 2012 yılında yazdığı aynı isimli çok satan romana dayanan Defending Jacob; 14 yaşındaki oğlunun sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen bir yardımcı bölge savcsının başından geçenleri konu ediniyor. Kanunlara olan sarsılmaz güveni ve koşulsuz sevgi beslediği oğlu arasında kalan yardımcı bölge savcısı, oğlunu kurtarmak için davayı ellerine almaya karar veriyor.

- Reklam -

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Defending Jacob| Fragman

YouTube video

Fragmanla birlikte dizinin afişi de görücüye çıktı.

Defending Jacob poster

William Landay’ın kitabından uyarlanan dizinin senaristliğini Mark Bomback üstleniyor. Bomback, aynı zamanda Chris Evans ile birlikte dizinin yürütücü yapımcı görevini de üstleniyor. Dizide oyuncu olarak Evans’a Cherry Jones, Jaeden Martell, Michelle Dockery, Pablo Schreiber, Betty Gabriel ve J.K. Simmons gibi tanıdık isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Son olarak dizide Evans’ın oğlunu canlandıran Jaeden Martell’in, geçen yıl çıkan Knives Out filminde ünlü oyuncuyla birlikte rol aldığını hatırlatalım.

Defending Jacob, 24 Nisan 2020 tarihinde Apple TV+ kütüphanesinde yerini alacak. Toplamda 8 bölümden oluşacak dizinin ilk 3 bölümü yayına girdiği gün olan 24 Nisan’da direkt olarak yayınlanacak. Ardından gelen bölümler ise haftalık yayın akışına uygun şekilde seyredecek.

Apple TV+ şimdiye kadar The Morning Show, For All Mankind, See, Servant, Dickinson Mythic Quest: Raven’s Banquet gibi yapımlarla adını duyurdu. Aynı zamanda yeni çıkacak olan Amazing Stories from Steven Spielberg de heyecanla beklenen işler arasında. Ancak şu ana kadar yayın platformu istediği etkiyi yaratamamış gibi gözüküyor. Bakalım Chirs Evans’ın gerek kamera arkasında gerekse başrol olarak dahil olduğu Defending Jacob ile işler değişecek mi?

Yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce izlenmeye değer bir yapım gibi mi gözüküyor? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 2. Sezon Yönetmenlerinden Biri Robert Rodriguez Olacak!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Mitolojisinden 10 Kitap Önerisi: Koronavirüs Günlerinde Alternatif Kaçış Planı

Türk Mitolojisi Hakkında 10 Kitap Önerisi

Alejandro G. Iñárritu

Alejandro G. Iñárritu Yeni Filminde Meksika’nın Yakın Geçmişine Odaklanacak