in , ,

Demon Slayer’ın “Swordsmith Village” Olarak Adlandırılan 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Demon Slayer 3. sezon fragmanı yayınlandı. Kimetsu no Yaiba, 2. sezon sonrası Swordsmith Village Arc ile macerasına devam ediyor.

Demon Slayer: Swordsmith Village Arc Fragmanı
- Reklam -

Demon Slayer 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Swordsmith Village Arc olarak da adlandırılan yeni Kimetsu no Yaiba sezonu ile macera devam etmeye hazırlanıyor.

Şu sıralar dünyanın en popüler anime yapımları arasında yer alan, mangası da satış rekorları kıran Demon Slayer, Entertainment District Arc’ı 13 Şubat tarihinde sonlandırmıştı. Hayranların uzun süredir beklediği 2. sezon da böylece tamamlanmıştı.

Sevilen iblis avcıları, 2. sezon ile birlikte Upper Moon 6 çifti Gyutaro ve Daki’yi yenerek anime için şimdiye kadar yayınlanan en epik savaşta hayatta kalmayı başardılar. Her biri ciddi yaralanmalara sahip olsalar da, sonunda Tengen Uzui ile karşılaşmadan söz konusu savaştan kurtuldular.

- Reklam -

Şimdi ise, serinin bir sonraki bölümü gelecek. İlk duyurusu, 2. sezon sonunda yapılan ve hızlıca yeni sezon onayı alan 3. sezon, Swordsmith Village Arc adıyla gelecek ve manganın 100 ile 127. sayıları arasındaki maceraları anlatacak. Şimdi de, ikinci sezon tamamlandıktan iki ay sonra, 3. sezon ile ilgili ilk fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Demon Slayer: Swordsmith Village Arc Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Yayınlanan fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

3. sezon için yayınlanan yeni fragman aslında anime serisinde şimdiye kadar yayınlanan önceki bölümlere genel bir bakış sunuyor. Studio Ufotable, ilk 2 sezonda yaşanan olayları parşömen üzerine işleyerek stilistik seçim yapmayı tercih etmiş. Fragmanın sonuna gelindiğinde ise yeni bir parşömen ortaya çıkıyor ve açılmaya başlıyor. Bu parşömen, 3. sezonun odak noktası olacak iki Hashira’yı simgeleyen mavimsi-yeşil ve pembe renklerini içeriyor: Aşk Hashira’sı Mitsuri Kanroji ve Sis Hashira’sı Muichiro Tokito.

- Reklam -

Yayınlanan fragman her ne kadar şubat ayında yayınlanan teaser’dan öğrenilemeyecek herhangi bir yeni bilgi sağlamıyor olsa da, hayranların daha önce görmedikleri birkaç yeni sahne de içeriyor.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – Swordsmith Village Arc için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Büyük olasılıkla hayranların yeni sezon için 2023’ü beklemesi gerekecek. Demon Slayer’ın tüm bölümleri Funimation, Crunchyroll ve ülkemizde ise Netflix (en azından ilk sezonu) gibi platformlarda izlenebilir durumda.

Demon Slayer 3. sezon için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Sis Haşirası Tokito’nun arkı. Manga’da fena değildi bu ark, Ufotable’ın eli değince çok başka bir şeye dönüşebilir.

  2. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Ben daha ikinci sezonu izlemeden neredeyse üçüncü sezon çıkacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Katlanılmaz Sığırtmaç - Roberto Bolano

Roberto Bolano’nun Düşünce Dünyasına Işık Tutan “Katlanılmaz Sığırtmaç” Kitabı Türkçede

watch dogs manga tokyo

Ubisoft’un Watch Dogs Serisi Mangaya Uyarlanıyor