in , ,

Demon Slayer’ın 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: “Swordsmith Village Arc” Macerası Başlıyor

Demon Slayer 3. sezon ne zaman sorusu cevap buldu. Kimetsu no Yaiba’nın önce sinemalara gelecek “Swordsmith Village Arc” macerası sonunda başlıyor.

Demon Slayer 3. Sezon Ne Zaman Sorusu Cevap Buldu
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer 3. sezon ne zaman sorusu sonunda bir yanıt buldu. Kimetsu no Yaiba: Swordsmith Village Arc adlandırılan yeni sezon, kısa süre içerisinde maceralarına başlamış olacak.

Entertainment District Arc adlı uzun bir süre boyunca beklenen 2. sezonu 2021’in sonlarında başlayan ve 13 Şubat tarihinde sonlanan Demon Slayer, yayınlanan finalden sadece dakikalar sonra 3. sezon onayını vermişti. Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce onay alan popüler animenin yeni sezonuna ait ilk tanıtım fragmanı ise geçen nisan ayında yayınlandı.

Sonunda hayranların uzun süredir beklediği bir soru cevap buldu ve Swordsmith Village Arc olarak adlandırılan Demon Slayer 3. sezon için yayın tarihi belli oldu.

- Reklam -

Demon Slayer 3. Sezon Nisan 2023’te Başlıyor

Demon Slayer 3. Sezon Ne Zaman Sorusu Cevap Buldu

Bugün (1 Mart) Japonya’da animeye özel bir canlı yayın etkinliği düzenledi ve sonunda “The Swordsmith Village Arc” adıyla gelecek olan 3. sezonun, 9 Nisan 2023 Pazar günü yayınlanacağı duyuruldu.

Kimetsu no Yaiba 3. sezon 1. bölüm bir saatlik özel bir bölümden oluşacak. Ülkemizde Netflix üzerinden ilk sezonu izlenebilir olan yapımın ne yazık ki yeni sezonuyla ilgili henüz bir gelişme yok. Ancak yapımın ilk bölümünün, ülkemizde de erişilebilir halde olan ve fakat Türkçe altyazı gibi seçenekleri bulunmayan Crunchyroll’da yayınlanacağı biliniyor.

Çıkış tarihinin yanı sıra Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Swordsmith Village adlı özel bölümün Türkiye’de de sinemalarına geleceği önceki günlerde kesinleşmişti. Animenin çıkış tarihi ise 24 Mart 2023 olarak duyuruldu. Sinemalara gelecek olan yapımın açıklanan süresi ise 1 saat 50 dakika.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Swordsmith Village Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Demon Slayer 3. sezonla birlikte şimdi Tanjiro, Nezuko, Inosuke ve Zenitzu’nun maceralarına Sis Nefesi Muichiro Tokito ve Aşk Nefesi Mitsuri Kanroji yardımcı olacak.

Sis Nefesi Muichiro Tokito biraz “aklı havada” biri olarak tanımlanıyor. Sürekli dikkati dağılıyor ve gerçekten sadece kendini düşünüyor. Ancak bu genç isim, Demon Slayer Birliği’nin en etkileyici üyelerinden biridir; sadece iki aylık eğitimden sonra Nefes olmak için testi geçmeyi başarmıştır.

Demon Slayer 3. Sezon Ne Zaman Sorusu Cevap Buldu

Aşk Nefesi ise Sis’in tam tersi, neşeli ve duygusal ama aynı derecede güçlü. Kas yoğunluğu normal bir insanınkinden yaklaşık sekiz kat daha fazladır ve bu da onun mükemmel esnekliğine katkıda bulunur. Bu özelliği Mitsuri’yi birlikteki en güçlü yakın dövüşçü Nefes’lerinden biri yapıyor.

Demon Slayer 3. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hitc

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Adin Adin dedi ki:

    9 Nisanda çıkacağı belirtilmiş ve 10 nisandayız daha çıkmadı ? Yanlış haber yapmayın

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Brezilya Zuzu Yüz Yeniden Canlandırma

9.600 Yıl Önce Brezilya’da Yaşamış Bir Kişinin Yüzü Yeniden Canlandırıldı

Peter Pan and Wendy Fragman Disney

Jude Law’ın Kaptan Kanca’yı Oynadığı Yeni Peter Pan Filminden İlk Fragman Yayınlandı