in

Dexter 9. Sezon ile Ekranlara Geri Dönüyor

Dexter 9. sezon ile geri dönüyor. Showtime dizisi 8 yıllık aranın ardından macerayı kaldığı yerden devam ettirme kararı aldı.

Dexter 9. Sezon Showtime
- Reklam -
- Reklam -

Dexter Morgan kan dökmeye devam edecek! Showtime, ünlü dizinin devamı için yeşil ışığı yaktı. Dexter 9. sezon 10 bölümlük özel bir sezon ile ekranlara dönüyor.

2006’da başlayan Showtime dizisi 8 sezonun ardından 2013’te sona ermişti. Michael C. Hall’un başrolünde olduğu dizi yazar Clyde Phillips’le birlikte geri dönmeye hazırlanıyor.

Dizi Miami polisinde olay yeri inceleme görevi yapan Dexter Morgan’ın hayatına odaklanıyordu. Gündüzleri polise yardımcı olan Dexter geceleriyse çoğu zaman iş arkadaşlarının ruhunun bile duymadığı neredeyse kanıtsız cinayetler işliyordu.

- Reklam -

2013’teki final dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Finalde bu kült karakteri geçmişinden tamamen alakasız, münzevi bir hayat sürerken bırakmıştık. Şimdi efsanevi dizi için bu günahları silme fırsatı doğdu.

Dexter 9. Sezon

Senarist Clyde Phillips diziye ilk bölüm çekildikten sonra katılmıştı. 4 sezon boyunca yazarlık, yapımcılık ve genel yönetmen görevlerini üstlendi. Phillips sonrası dönemde Dexter yokuş aşağı gitmiş ve hiç beğenilmeyen finalle macerayı noktalanmıştı.

Yeni sezon duyurusu dizinin Twitter hesabından yapıldı.

- Reklam -

Dexter 9. Sezon ile Macera Kaldığı Yerden Devam Edecek

Showtime genel müdürü Gary Levine’ın açıklamaları şöyle:

“Hem milyonlarca hayranı hem de Showtime için, Dexter çok özel bir dizi. Dizinin başarısı bizim de ciddi bir kanal olarak görülmeye başlamamızı sağlamıştı. Bu eşsiz karakteri ancak orijinal diziye yakışır zeki bir fikir bulursak geri döndürmeye karar vermiştik. Clyde Phillips ve Michael C. Hall’un bu fikri bulduğunu duyurmaktan çok mutluyum. Çekimleri bitirip dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyorum.”

Dexter 9. Sezon Yeni Sezon

Dexter’ın dönmesi hayranlar için bir sürpriz olsa da Hollywood çevrelerinde beklenen bir haberdi. Clyde Phillips mart ayında Showtime’ın sahibi CBS Entertainment’le beş yıllık bir anlaşma imzalamıştı. Anlaşma Phillips’in CBS ve Showtime kanalları için pek çok dizide çalışmasını ve kendi dizilerini de bu kanallarda yayınlamasını içeriyordu. Phillips’in en başarılı eserinin de anlaşmaya dahil olması kaçınılmazdı.

Yeni sezon çekimlerinin 2021’in ilk günlerinde başlaması planlanıyor. İşler yolunda giderse 10 bölümlük 9. sezonu 2021 sonbaharında izleme fırsatı bulacağız.

Siz yeni bir Dexter sezonu için heyecanlı mısınız? Sizce finalin ağzımızda bıraktığı kekremsi tat silinip gidebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.


* Alan Moore: “Süper Kahraman Filmleri Sinemaya Zarar Veriyor”

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Dizi benim için şu karakterin olaya dahil olmasıyla bitmişti.

    image

  2. Avatar for DenaroForbin DenaroForbin dedi ki:

    Benim için harika bir haber. En sevdiğim dizilerden biri dönüyor, çok mutluyum. :heart_eyes:

    Açıkçası sezonlarda birbirini tekrar eden olaylar olsa da ve finali kör göze parmak bir şekilde yapılsa da, Dexter eşsiz bir dizidir ve külttür.

    Açık kapı bırakarak bitirmişlerdi zaten, dönmesi sürpriz olmadı fakat benim asıl endişem şu: sanırım artık Miami’de geçmeyecek olaylar. :frowning: Dizinin özü orasıydı bence. Başka bir şehir nasıl olacak merak ediyorum…

    Yalnız ne çabuk geçmiş zaman. Bitişi dün gibi ve 7 sene olmuş… Vay be.

  3. Avatar for hayroguler hayroguler dedi ki:

    Harika bi haber :blush:
    Efsanevi dizi geri dönüyor mini de olsa dexter sonuçta.
    Final dizinin beklentilerinin düşük olmasını umarım telafi ederler.

    Bizede sabırsızlıkla beklemek düşer :blush:

  4. Avatar for Aspergerian Aspergerian dedi ki:

    Dexter çok severek izlediğim bir diziydi ama bu tür geri dönüşlere temkinli yaklaşıyorum. Eski, beğendiğimiz haliyle diziyi hatırladığımız için yeni sezonu da aynı beklentilerle izleyeceğiz ama öte yandan zaman değişti, aktörler yaşlandı. Aynı tadı almanın zor olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir sezon olacağını göreceğiz ama yeni sezon çekilmesindense 7 sene önce diziye yakışır çok daha iyi bir sonla dizinin bitirilmesini ve diziyi o haliyle hatırlamayı tercih ederdim.

  5. Avatar for Burcu1 Burcu1 dedi ki:

    Nasıl sevindim anlatamam :heart::heart::purple_heart::purple_heart::heart_eyes::heart_eyes:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Others - Nicole Kidman Yeni Film

The Others Yeniden Çevriliyor: Nicole Kidman’lı Korku Filmi Tekrar Geliyor

Swamp Thing Efsanesi 1. Cilt - Alan Moore

Swamp Thing Efsanesi 1. Cilt Çıktı: Alan Moore’un Klasik Eseri Türkçede