in

Dexter 9. Sezon Kötüsü Clancy Brown Tarafından Canlandırılacak

Dexter 9. Sezon kötü karakteri belli oldu. The Shawshank Redemption’dan Clancy Brown, yeni bölümlerde diziye dahil olacak.

Dexter 9. Sezon Clancy Brown
- Reklam -
- Reklam -

Dexter 9. Sezon ufukta gözüktü. Yeni bölümlerde dizinin kötü karakterini canlandıracak isim de belli olmuş durumda. Dexter Morgan’ın karşısına çıkacak kötüyü Clancy Brown canlandıracak.

2019’un dizi dünyasında en çok konuşulan başlıklarından birisi de Dexter’ın yıllar sonra ekranlara geri dönecek olmasıydı. 2013’te final yapan yapım, 8 yıl sonra yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrolünde yine Michael C. Hall’ın yer alacağı dizi, ana maceranın kronolojik olarak 7 yıl sonrasında geçiyor. Şimdiden yeni bölümlere dair pek çok teori paylaşılmış durumda.

Dizinin başrolü Michael C. Hall ise yeni sezondan umutlu olduğunu ve 2013’teki kötü finali affettireceklerini düşünüyor.

- Reklam -

The Shawshank Redemption Yıldızı Clancy Brown, Dexter 9. Sezon Kötüsünü Oynayacak

Showtime ekranlarına gelmeye hazırlanan 9. sezonun kötü karakteri kim olacak sorusu da sonunda yanıt bulmuş durumda.

Carnivàle, Billions ve The Crown gibi dizilerde ve The Shawshank Redemption, Starship Troopers ve Thor: Ragnarok gibi filmlerde rol almış olan Clancy Brown; yeni bölümlerde izleyicileri bekleyen kötü karakteri canlandıracak. 1959 yılında ABD’de dünyaya gelen aktör 2 ödül ve 14 adaylığın da sahibi.

Clancy Brown dexter 9

Clancy Brown dizide Kurt Caldwell adlı karakteri oynayacak. Caldwell, Iron Lake adlı küçük bir kasabanın resmi olmayan başkanı olarak karşımıza çıkacak. Bir Amerikan Rüyası’nı gerçekleştiren karakter, tır şoförlüğünden iş insanına dönüşmüş, başarılı bir kariyere sahip. Cömert ve sevilen bir karakter. Ancak elbette onun da bazı defoları var. Kendisine yanlış davrananlara karşı acımasızca davranmaktan asla çekinmiyor.

- Reklam -

9. sezonda Dexter Morgan’ı ise Miami’den uzakta, Iron Lake kasabasında izleyeceğiz. Bu da tanıdık karakterlerin yapıma nasıl dahil edileceği sorusunu beraberinde getiriyor. Macera tamamen bu kasabada mı geçecek, yoksa bir noktada Miami’ye geri mi dönülecek; bunu hep birlikte göreceğiz.

Dexter Yeni Sezon Teori 9

Yaklaşan sezonun bir 10 bölümden oluşacağını ve 2021’in son aylarında Showtime ekranlarına geleceğini hatırlatalım. Limited olarak tanımlanan bu sezon, başı ve sonu belli bir hikâyeyi anlatacak. Fakat mini diziden farklı olarak eğer arzu edilirse 10. sezona uzatılabilecek bir anlatı imkânına da sahip olacak.

Yeni sezon hakkında detaylar geldikçe sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Clancy Brown kararını siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yankı - Müge Koçak | Yazarının Kaleminden

Yankı – Müge Koçak | Yazarının Kaleminden

Onu Görmeye Gittim – Pierre J. Mejlak İnceleme

Onu Görmeye Gittim – Pierre J. Mejlak: Köprünün Sağlam Ayağı