in ,

Dexter: New Blood’ın Çıkış Tarihi Yeni Fragman ile Duyuruldu

Dexter: New Blood çıkış tarihi belli oldu. Yapımdan ilk uzun fragman da yayınlandı. Showtime’ın sevilen karakteri bu sonbahar 9. sezon ile geri dönüyor!

Dexter: New Blood - Çıkış Tarihi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Dexter 9. sezon için ilk uzun fragman yayınlandı. Comic-Con @ Home etkinlikleri kapsamında izleyicilere sunulan tanıtım videosu, yeni bölümler için çıkış tarihi vermekten de geri durmadı. Dexter: New Blood önümüzdeki kasım ayında yayına başlayacak.

New Blood, Florida’nın güneşli havasını terk etmiş, New York eyaletinde küçük bir kasabada yaşayan Dexter Morgan’ı konu edecek. Hayranlar için hayal kırıklığı olan 8. sezon finalinde karakteri Oregon’da bırakmıştık. 9. sezonda karakterin 10 yıldır ne yaptığının da açıklanması bekleniyor. Yeni sezon duyurusunun ardından başrol Michael C. Hall, yeni sezonda finalin kötülüğünü affettireceklerinin sözünü vermişti.

Dizinin ilk dört sezonu boyunca genel yönetmenlik koltuğunda oturan Clyde Phillips’in yazdığı yeni bölümlerde göreceğimiz karakterler de duyuruldu. Michael C. Hall’ın yanında Jennifer Carpenter da Debra rolüyle boy gösterecek. Ayrıca, John Lithgow Dexter’ın baş düşmanı Trinity Killer rolünü yeniden canlandıracak.

- Reklam -

Kadroya yeni isimler de eklendi. Jame Chung, bir suç podcasti sunucusu olarak yeni bölümlere katılacak. Ayrıca Clancy Brown da Dexter’ın yaşadığı kasabanın başkanı rolünde.

Showtime’ın geçen aylarda yayınladığı kısa fragmanlar hayranların nefeslerini tutmasını sağlamıştı. Yeni çıkan ilk uzun fragmanla, New Blood’un tonu ve konusuyla ilgili ilk fikirlerimiz oluşuyor.

Dexter: New Blood – Çıkış Tarihi ve Fragman | İZLE

YouTube video

Fragman Dexter’ın karlı kasabadaki yeni hayatından sahnelerle başlıyor. Ardından da yeni karakterleri ufaktan görüyoruz. Yeni sezonun kötü adamı Kurt Caldwell’a de Dexter’la birlikte bir suç yerini incelerken merhaba diyoruz.

Brown’ın canlandırdığı karakterin kişiliğiyle ilgili herhangi bir bilgi olmasa da, ikilinin kasabadaki suçları incelerken birbirlerinin karşısına çıktığını varsayabiliriz. İkili, olay yeri bantlarının ardında duruyor fakat işlenen suçun ne olduğu da izleyicilere gösterilmiyor.

Fragmanda gördüğümüz bir diğer karakter ise Dexter’ın polis kız arkadaşı. Henüz hakkında pek fikrimiz olmayan karakterin sezonda büyük bir rolü olması kaçınılmaz. Özellikle ilerleyen bölümlerde Dexter eski alışkanlıklarına geri döndükçe ön plana çıkması bekleniyor.

- Reklam -

Dexter: New Blood - Çıkış Tarihi Fragman

Fragmanın sonunda Dexter’ı Dark Passenger’dan gelen dürtü ve içgüdülerle savaşırken bırakıyoruz. Sezon ilerledikçe karakterin geçmişinden kaçma girişimlerinin sonucunu öğreneceğiz.

Yapımda Michael C. Hall ve Clancy Brown ikilisine Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott gibi oyuncular eşlik ediyor.

Dexter: New Blood 7 Kasım 2021 tarihi itibarıyla Showtime ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Dexter: New Blood için heyecanlı mısınız? 9. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 13. Sezon Fragmanı

Doctor Who’nun 13. Sezonu için İlk Fragman: 2021’in Sonlarında Geliyor!

Quentin Tarantino: Favori Kitapları ve Gelecek Planları

Quentin Tarantino Favori Kitaplarını ve Gelecek Planlarını Anlattı