in ,

Dexter: New Blood Fragmanı – Yıllar Sonra Geri Dönüyor

Dexter: New Blood fragmanı yayınlandı. Showtime dizisi, yıllar süren aranın ardından kendini affettirmek için geri dönüyor.

Dexter: New Blood Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Dexter: New Blood fragmanı paylaşıldı. Bir döneme damga vuran popüler Showtime dizisi, 9. sezon ile uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Tanıtım faaliyetlerine hız veren yapımda geri sayım sürüyor.

Geçen yıl televizyon dünyasının en çok konuşulan haberlerinden birisi de Dexter’ın sürpriz bir şekilde geri dönme kararı oldu. 8. sezon finali ile akıllarda pek de tatmin edici hatıralar bırakmayan yapım, şimdi bu tatsız tabloyu onarmak için geri geliyor.

Eylül 20213’teki 8. sezon finaline dair hayal kırıklıklarını paylaşan başrol Michael C. Hall, New Blood’ın bu finali affettireceğine inandığını söylemişti. Hem Hall’ın açıklamaları hem açıklanan oyuncu kadrosu hem de yapımdan yayınlanan ilk görüntüler; seriyi yakından takip edenler için pozitif bir etki bıraktı.

- Reklam -

Şimdi ise yeni maceranın kendisine göz atma zamanı.

Dexter: New Blood Fragmanı | 9. Sezon Geliyor – İZLE

YouTube video

Michael C. Hall’ın Dexter rolüne geri döndüğü yapımda, baş kötü olarak Kurt Caldwell’i canlandıran Clancy Brown’ı izleyeceğiz. Bu ikiliye eşlik edecek isimler arasında ise Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott yer alıyor.

Dizi hakkında umut veren bir diğer detay ise ana sezonda da senarist ve yapımcı olarak görev alan Clyde Phillips’in, New Blood’ın senaryosunu kaleme alıyor oluşu.

Dexter’ın “canavar” kimliğinin hâlâ ölmediğini gözler önüne seren fragmanda, Morgan’ı ünlü et satırını bilerken görüyoruz. Bu esnada karakterin kız kardeşi Debra’nın, “Yeniden öldürmek için sabırsızlanıyorsun. Hiçbir şey öğrenmedin mi?” sorusu duyuluyor. Toplamda 10 bölüm sürecek Dexter: New Blood dizisi, eski maceranın 10 yıl sonrasından başlayacak.

- Reklam -

Dexter: New Blood - Çıkış Tarihi Fragman

Yeni bölümler, Iron Lake adlı ufak bir kasabada başlayacak. Maceranın daha sonra Dexter’ı görmeye alışık olduğumuz Miami’ye uzanıp uzanmayacağını ise zaman gösterecek.

Dexter: New Blood başlığıyla duyurulan yapım 7 Kasım 2021 tarihinden itibaren Showtime üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak. Sonrasında yapımın 10. sezon ile devam edip etmeyeceğini ise dizinin izlenme oranları belirleyecek.

Sizin New Blood hakkındaki beklentileriniz neler? 9. sezon için teorileriniz var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Dizisi

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Dizisi Başlıyor

Fear the Walking Dead 7. Sezon Fragmanı

Fear the Walking Dead 7. Sezon Fragmanı: Apokaliptik Bir Karşılaşmaya Hazır Olun