in

Dirk Gently Dizisinden Yeni Trailer!

Douglas Adams’ın meşhur bütünsel dedektifi Dirk Gently, yeni bir kısa dizi ile ekranlarımıza misafir oluyor.

Dirk Gentlys Holistic Detective Agency SDCC BBC America
- Reklam -
- Reklam -

San Diego’da düzenlenen Comic-Con bu yıl da çeşit çeşit etkinlik, trailer, video ve haberler ile tamamlandı. İlk kez Comic-Con’da yayımlanan trailerlardan biri de, BBC America tarafından iki ay önce müjdelenen Dirk Gently’s Holistic Detective Agency dizisine ait.

İlk kitabı 1987’de yayımlanan Dirk Gently karakterinin ve romanların kökü, Adams’ın üzerinde çalıştığı Doctor Who senaryolarına kadar uzanıyor. Ülkemizde önce Sarmal Yayınevi, ardından Kabalcı Yayınevi tarafından yayımlanan Dirk Gently serisi iki kitaptan oluşuyor: Kutsal Dedektiflik Bürosu ve Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati. Bir de tamamlanmamış üçüncü kitap, Kuşkucu Somon var fakat yazarın taslaklarından oluşan bu metin ülkemizde Otostopçu serisinin altıncı kitabı olarak yayımlandı.

Daha önce radyo ve çizgi roman uyarlamaları yapılan ve dört bölümlük bir kısa dizi olarak BBC4’te yayımlanan Dirk Gently’nin bu yeni uyarlamasında baş rol oyuncularına aşinayız. Penny Dreadful’dan tanıdığımız Samuel Barnett Dirk Gently rolünü üstlenirken, gönüllerimizde Frodo olarak taht kuran Elijah Wood yardımcısı olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Sonbaharda ekrana gelecek olan dizinin trailer’ını bakalım sizler nasıl bulacaksınız?

- Reklam -

https://www.youtube.com/watch?v=Gv42Tjhvrgs

Setenay Karaçay

Her şey Denizler Altında Yirmi Bin Fersah’la başladı. Ardından Asimov ile tanıştı ve astronot olamayacağını genç yaşta fark edince bilimkurgu edebiyatına sığındı. İddialı bir okur ve koleksiyoncu, amatör bir kitap yorumcusu oldu. Evrenin ve insan aklının sınırsızlığına tekrar tekrar hayran olurken, hayatının geri kalanını sürekli büyüyen okuma listesinin peşinden koşmakla geçirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

captain marvel logo

Captain Marvel’i Oynayacak Oyuncu Belli Oldu!

stephen king rolling stone

Stephen King’le Trump, Yazmak ve Selfieler Üzerine