in , ,

Disenchantment 3. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Disenchantment 3. sezon fragmanı ve çıkış tarihi açıklandı. Sevilen Netflix animasyonu, yeni karakterler eşliğinde geri dönüyor.

Disenchantment 3. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Disenchantment 3. sezon fragmanı ve yayın tarihi duyuruldu. Sevilen Netflix animasyon serisi, Steamland’a geri dönüşün yanı sıra yeni karakterleri hayranlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Simpsons ve Futurama ile tanınan Matt Groening tarafından yaratılan Netflix yetişkin animasyon dizisi, yeni sezonuyla dönmek için gün sayıyor. Disenchantment, kaderine sürekli isyan eden, sert içkili, hoşnutsuz bir prenses olan Prenses Bean’in maceralarını konu alıyor. Yolculuk boyunca, kendisine kişisel şeytanı Luci ve yerel ormandan saf ve genç bir elf olan Elfo eşlik ediyor.

Disenchantment serisi her ne kadar izleyiciler tarafından sevilse de, hiçbir zaman Matt Groening’in Fox animasyonları kadar ses getirmedi. Yine de Groening’in diğer işlerindeki stilini ve mizahını çoğunlukla içeren bir yapıdaydı. Buna rağmen eleştirmenler 2. sezonu “amaçsız” olarak tanımladılar. Neyse ki 3. sezon dizinin olay örgüsünü biraz daha çarpıcı ve maksatlı hale getirebilir ve belki ilk sezondaki ilgi çekici unsurlardan bazılarını ekleyebilir.

- Reklam -

Yeni sezon ile ilgili yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Disenchantment 3. Sezon Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yayınlanan 3. sezon fragmanı, maceranın kaldığı yerden devam ettiğini gösteriyor. Bean, Luci ve Elfo üçlüsü, Bean’in annesi Dagmar’la yeraltı mezarında Troglar ile birlikte sıkışmış halde gözüküyor. Fragman ayrıca, 2. sezon, 9. bölüm The Electric Princess’da tanıtılan, Steamland’e kaçan Prenses Bean’i de gösteriyor. Orada Steamland ve Dreamland’in ittifak kurmasını isteyen İngiliz çizgi roman oyuncusu Richard Ayoade tarafından seslendirilen yeni bir karakterle tanışıyor.

Prenses Bean’i Abbi Jacobson, şeytan Luci’yi Eric Andre ve Elfo’yu ise Nat Faxon seslendirdiği dizinin 3. sezonu toplam 10 bölümden oluşacak. Macera 15 Ocak 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Netflix’in diğer yapımlarında olduğu gibi tüm sezon tek seferde yayınlanacak.

- Reklam -

Steamland’a yenilenen odaklanmanın ve yeni karakterlerin eklenmesinin dizinin gelişmesine yardımcı olup olmayacağını ise hep birlikte izleyeceğiz. Ancak yeni gelecek sezon da, ikinci sezonun yaptığı gibi tam olarak ne anlattığını iyi şekilde ifade edemezse iptal edilme olasılığı oldukça yüksek gözüküyor.

Disenchantment’ın 3. sezon fragmanını sizler nasıl buldunuz? İlk iki sezonu izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    İlk iki sezon kadar sarkastik değildi sanki. Yine güzeldi ama daha çok maceracı bir hikaye aktarımı vardı. Disenchanment’ı güzel yapan bana kalırsa ince göndermeler ve hicivlerdi. Hikaye ikinci plandayken bunlar daha öne çıkıyordu bu sezon hikayeyi daha ön planda tutmuşlar.

    Yine de hoştu, ergenlikten olgunluğa geçiş gibi bir ara dönemdi. Zaten 4. sezon onayını da almışlar, bekliyoruz efenim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Erişim - Andy Weir | Çeviri Öykü

Erişim – Andy Weir | Çeviri Öykü

chris pine dungeons and dragons

Dungeons and Dragons Filmi Başrolü Chris Pine Oldu