in ,

Disenchantment 2. Kısımdan Merak Uyandıran Kısa Tanıtım Filmi

The Simpsons’ın yapımcısından Orta Çağ’da geçen fantastik bir çizgi dizi. Disenchantment yeni bölümlerini tanıtan bir video yayınladı!

Disenchantment
- Reklam -
- Reklam -

10 bölümlük ilk kısmıyla geçtiğimiz sene Netflix platformunun sevilen animasyonlarından olan Disenchantment için devam bölümlerini tanıtan bir video yayınlandı.

The Simpsons ve Futurama gibi dizilerinin yaratıcısı Matt Groening’in başında bulunduğu Disenchantment farklı tarzıyla kendisine önemli bir hayran kitlesi bulmuştu.

İlk sezonun ikinci yarısı önümüzdeki günlerde bizlerle olacak.

- Reklam -

Disenchantment 2. Kısım Tanıtım

https://youtu.be/qBI2DHJl7D0
“Aman Tanrım! Bu ses çok tanıdık…”

Disenchantment 2. Kısım Ne Zaman Yayınlanacak?

Prenses Bean (Abbi Jacobson), Elfo’nun (Nat Faxton) ve Luci (Eric André)’nin maceralarına şahit olduğumuz bu fantastik yapımın yeni bölümleri 20 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacak.

Dizinin kadrosunda bulunan isimler şöyle: Abbi Jacobson, Eric Andre, Nat Faxon, John DiMiaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding ve Lucy Montgomery.
Talihsizlik onun göbek adı. Ama maalesef prenses de onun unvanı. Matt Groening’den deli fişek bir Orta Çağ macerası.
Disenchantment 2

BoJack Horseman ve Big Mouth gibi yetişkinlere yönelik çizgi filmlerle dikkatleri üzerine çeken Netflix, Disenchantment’a oldukça güveniyor gibi gözüküyor.

Öyle ki dizinin ilk sezonu, yayınlanacak 10 bölümle böylece tamamlanmış olacak.

- Reklam -

Ancak bizler çizgi dizinin 2021 yılına kadar bizlerle olacağını biliyoruz. Yani 2020 ve 2021 yıllarında da 10’ar bölümden toplamda 1 sezon daha izleyeceğiz.

Anlayacağınız Netflix bu yapım için hiç çekinmeden uzun planlar yapabiliyor

Peki siz Disenchantment’ın ilk kısmını nasıl bulmuştunuz? Sezonun ikinci bölümü için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* The OA Dizisinin İptali Sonrası Netflix Binası Önünde Açlık Grevi

* The Simpsons Evreni Yeni Bir Yan Dizi ya da Filme Hazırlanıyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Ay, çok az kalmış. :smiley: Çok seviyorum Disenchanment’ı. Hatta telefonumun zil sesi bile jenerik müziği. Etrafımdaki herkes biraz garip ve çocuksu karşılıyor ama benim hoşuma gidiyor. Zaten her zaman böyle garip melodiler seçmişimdir. Bir ara da “Happy Tree Friends” müziğini kullanırdım. :smiley:

  2. Avatar for Lermontov Lermontov dedi ki:

    Jenerik müziğini bende beğeniyorum :slightly_smiling_face:

  3. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Sizlere katılıyorum.Gerçekten de çok hoş bir jenerik müziği var.İnsanı içine çekip alıyor adeta.Yeni sezonu iple çekiyorum.Matt Groening bu işi biliyor ya. :smile:

  4. Avatar for Yalibuk Yalibuk dedi ki:

    Bu aralar yeni keşfettiğim harika ötesi dizi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher Dizisinin Yayın Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Erzurum tarihi eser

Erzurum’da İş Makinesi Çukur Kapatmak İsterken Tarihi Eser Buldu