in

Disenchantment Yeni Sezon Onayını Aldı

Netflix’in yeni gözdelerinden “Disenchanment” için 20 bölümlük yeni bir anlaşma yapıldı. Çizgi dizi en az 2021’e kadar ekranlarımızı süslemeye devam edecek.

Disenchantment yeni sezon
- Reklam -
- Reklam -

Simpsonlar ve Futurama gibi harikaların yapımcısı Matt Groening‘in son projesi Disenchantment yeni sezon onayını şimdiden kaptı! Görünen o ki Hayallerin Krallığı’nı gezmek için daha çok zamanımız olacak.

Twitter’da ortaya çıkan bilgilere göre Netflix, Matt Groening’in fantazi çizgi dizisi Disenchanment‘ın devamı için 20 bölümlük yeni bir anlaşma yaptı. Bu anlaşma iki seneyi kapsıyor. Yani önce 2019’da ilk sezonun kalan 10 bölümlük yarısını izleyeceğiz. Ardından da 2020 ve 2021’de yeni sezonun bölümleriyle buluşacağız. 2. sezonu görünen o ki yine 10’ar bölümlük parçalar halinde izleyeceğiz.

- Reklam -

Çizgi diziyi sevenler de olmasına rağmen birinci sezonun ilk yarısı kimileri tarafından oldukça sade bulunmuş ve pek de heyecan verici görülmemişti. Ancak dizi sonunda güzel ve duygusal bir final yaparak sezonun ikinci yarısı için (2019) beklentileri arttırmayı başarmıştı. Eh tabii ki bu da sezonun geri kalanını kurtardı diyebiliriz. Ayrıca bu iyi biten sonun ve mutlu olan izleyicilerin yapılan yeni anlaşmada çok büyük bir payı olabilir. Hep birlikte Groening’in neler yapacağını ve bizi şaşkına çevirmek için daha neler bulacağını göreceğiz.

Disenchantment’ın ilk yarısını siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    castlevania ve bu dizi gercekten netflix tarafından çıkmış en iyi yapımlar. 2-3 sezon degil 10 sezon çıksa izlenir :grin:

  2. Avatar for Ishamael Ishamael dedi ki:

    Buna neye göre kime göre denilebilir. Katılmıyorum. Ama yeni sezon haberi güzel. Hatırladığım kadarıyla Hazal hanım iki sezon planlanmış demişti ama daha uzun olması beni sevindirdi.

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Haklısınız aslında, mesela “bir kısmı tarafından” yazsam daha güzel olurmuş gerçekten. Ya da “izleyenlerin bir kısmından negatif tepkiler aldı” gibi. Böyle yazınca çok öznel ve genel olmuş. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

karayip korsanlari yeniden

Disney’den Dev Adım: Karayip Korsanları Sil Baştan mı Başlıyor?

yazarinin kaleminden baska dunyalardan oykuler

Yazarının Kaleminden: Başka Dünyalardan Öyküler