in

Disney+ Dizileri, Marvel Sinematik Evreni’yle Bağlantılı Olacak

Kevin Feige’den içimizi rahatlatan bir haber geldi. Ünlü yapımcı, Disney+ dizilerinin Marvel Sinematik Evreni’yle bağlantılı olacağını söyledi.

marvel disney
- Reklam -
- Reklam -

Film ve dizileri daha çok dijital platformlarda görmeye başladığımız bu dönemde Disney de “Disney+” kanalı projesiyle bu kervana katılmaya hazırlanıyor. Disney+ sürprizlerini merakla beklerken bazı haberleri almaya başladık. Loki’ye özel bir seri çekileceği ve bu yapımda da Loki’yi Tomi Hiddleston’ın canlandıracağı kesinleşmişti. Netflix’in aksine, Disney+’ta göreceğimiz Marvel serilerinin sinematik evrenle bağlantılı olacağı da kesinleşti. Üstelik bize bunun garantisini veren kişi Kevin Feige!

Söylentilere göre yeni seride Loki’nin tarihi yolculuklarını izleyeceğiz. Bu açıdan bakıldığında, Loki’yi izlerken diğer birçok Marvel kahramanıyla karşılaşmamız da mümkün.

Kevin Fiege, Disney+ hakkındaki diğer sürprizlerin Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home vizyona girene kadar gizli tutulacağını da ekliyor. Avengers: Endgame 26 Nisan, Spider-Man: Far From Home da 5 Temmuz’da izleyiciyle buluşacak. Bu seneki San Diego Comic-Con’un da 18 Temmuz’da başlayacağını hatırlatalım. Dolayısıyla yeni haberler için biraz daha beklememiz gerekecek.

- Reklam -
- Reklam -

Eminiz ki Disney+’ta görmek istediğiniz birçok Marvel kahramanı vardır. Peki, sizce yeni serilerin sinematik evrenle bağlantılı olması devamlılık açısından iyi mi olacak yoksa büyük bir karmaşa mı yaratacak?

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel, Quicksilver için bir dizi düşünse çok büyük iş çıkarır. Böylece, DC’nin Wally West-Kızıl için böyle bir proje yapmasının da önüne geçer. Ayrıca, çok eğlenceli bir karakter/X-Men’deki. Loki’den daha çok beğenileceğini düşünüyorum. Üstelik geçmişi de çok ilginç. Magneto, Scarlet filan baya bir bağlantısı var. Gerçi, nedense aynı evrende 2 ayrı Quicksilver yansıttılar onu anlamış değilim. Biri Maximoff diğeri Lehnsherr. Sanırım, X-men’deki Lehnsherr’di.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uzay akimlari cevirmen ust

Çevirmenin Çemberi: Uzay Akımları

Oksuz Brooklyn ust

İthaki Modern Klasikleri’nin Yeni Üyesi “Öksüz Brooklyn” Yakında Bizlerle