in

Disney’in Yeni Star Wars Dizisi The Mandalorian, İlk Fragmanıyla Bizlerle

Disney’in yeni Star Wars dizisi The Mandalorian için ilk fragman yayınlandı. Yapım Disney+ kanalında karşımıza çıkacak.

The Mandalorian Disney Plus
- Reklam -

Star Wars yapımları Disney tarafından geliştirilmeye başlandığından beri kimi hayranları üzen kimilerini ise sevindiren bir Yıldız Savaşları yağmuruna tutulduğumuz kesin. İşte o yağmurun belki de en dikkat çekici damlalarından birisi olan The Mandalorian dizisi nihayet tanıtıldı.

Mandalore gezegeninin halkı Mandalorian’lara konuk olacağımız ve Disney’in yeni platformu Disney+ için geliştirilen yapımdan ilk fragman geldi.

Kaliforniya’da düzenlenen D23 Expo’da yayınlanan ilk The Mandalorian fragmanı sizlerle.

- Reklam -

The Mandalorian Fragmanı

YouTube video

Yaratıcı koltuğunda pek çok Disney ve Marvel yapımından hatırlayacağımız Jon Favreau’nun oturduğu dizinin başrolünde aşrolünü Game of Thrones ve Narcos’tan hatırlayacağımız Pedro Pascal var.

Ayrıca Breaking Bad’ten Giancarlo Esposito, Deadpool’dan Gina Carano ve Rocky’den Carl Weathers gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alanlar arasında.

The Mandalorian, Return of the Jedi’den 7 Yıl Sonra Geçecek

Yapımın Return of the Jedi filminden 7 yıl sonraki zaman diliminde geçeceğini duyuran Jon Favreau bizleri heyecanlandırmayı başardı.

- Reklam -

Disney+’ta yer alacak dizi, mecra açılır açılmaz platformdaki yerini alacak. Bu da demek oluyor ki 12 Kasım 2019 bizim The Mandalorian ile buluşma tarihimiz.

The Mandalorian Disney Plus dizi

Bu sırada kanalın etkinlik sırasında Ewan McGregor’u takdim ederek ünlü aktörün Obi-Wan Kenobi’ye can vereceğini de resmen doğrulamış oldu.

D23 Expo’da tanıtılan diğer Disney yapımları ise Ms. Marvel, She-Hulk ve Moon Knight oldu.
“Star Wars: The Mandalorian. Jango ve Boba Fett’in hikâyelerinden sonra, başka bir savaşçı Star Wars evreninde yükselişe geçiyor. Madalorian, İmparatorluğun düşüşünden sonra ve İlk Düzen’in yükselişinden öncesindeki sürede geçen bir hikâye. Yalnız gezen bir silahşorun izlerini galaksideki Yeni Cumhuriyet’in otoritesinden uzak noktalarına kadar takip ediyoruz…”
Peki sizin yeni yapımdan beklentileriniz neler? Uzun zaman sonra gelecek bir Star Wars dizisi sizi memnun edecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Ewan McGregor’lı Star Wars Dizisi Obi-Wan Hangi Dönemde Geçecek?

* Marvel’ın İlk Müslüman Süper Kahramanı “Ms. Marvel” Dizi Oluyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Ben beğendim, güzel olacak gibi.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Fragman güzel görünüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ms Marvel

Marvel’ın İlk Müslüman Süper Kahramanı “Ms. Marvel” Dizi Oluyor

Disney

Disney+ Orijinal Dizileri Duyuruldu: Ms. Marvel, Moon Knight ve She-Hulk