in

Doctor Who Oyuncusu Ardında Tek İz Bırakmadan Ortadan Kayboldu

Doctor Who oyuncusu Tanya Fear, 9 Eylül tarihinde ardında tek bir iz bile bırakmadan ortadan kayboldu. Aktrisin yakınları sosyal medya kampanyası başlattı.

Doctor Who oyuncusu Tanya Fear
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who oyuncusu Tanya Fear, ardında tek bir iz bile bırakmadan ortadan kayboldu. Aktristen 4 gündür haber alınamıyor.

BBC’nin dünyaca ünlü dizisi Doctor Who’da yer alan ve canlandırdığı Dr. Jade McIntyre karakteri ile tanınan Tanya Fear’dan bir süredir haber alınamadığı ortaya çıktı. İngiliz oyuncunun menajeri ve ailesi, sosyal medyadan yaptıkları açıklamada oyuncuya ulaşamadıklarını ve bu nedenle kayıp ilanı verdiklerini duyurdu. Son olarak 9 Eylül’de yakınları ile haberleşen Fear’ın ardından hiç kimseyle iletişime geçmediği ortaya çıktı.

Oyuncunun menajerliğini yapan Alex Cole, Today’e verdiği demeçte oyuncunun kayıp olduğu bilgisini doğruladı. Kendisiyle en son 8 gün önce iş hakkında konuştuklarını ve o zaman için gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca genç oyuncunun kayıplara karışmasının kendisi için bir şok olduğunu belirtti. Cole, Fear’ın bir süredir Hollywood’da yaşadığını belirterek “Son birkaç aydır stand up gösterileri üzerinde çalışıyordu. Onun için işler iyi gidiyordu,” diye konuştu.

- Reklam -

Doctor Who Oyuncusu Tanya Fear için Sosyal Medyada Kampanya Başlatıldı

Doctor Who oyuncusu Tanya Fear

Tanya Fear’ın arkadaşları ve sevenleri olayın duyulmasının ardından sosyal medyada #FindTanyaFear (Tanya Fear’ı bulun) etiketiyle bir kampanya başlattı. İngiliz yazar Bolu Babalola da Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu ve şunları söyledi:

“Arkadaşım Tanya, Los Angeles’ta Hollywood Bowl bölgesinde kayboldu. 9 Eylül 2021 tarihinden bu yana kendisini gören olmadı. Kaybolduğu gün saçları doğal afro görünümündeydi. Yararlı bir bilgisi olan varsa lütfen bize ulaşın. Bölgede olanlar veya o bölgeye erişimi olanlar RT ederse sevinirim.”

- Reklam -

Doctor Who’daki rolünün yanı sıra Spotless ve Endeavour gibi diziler ile rol aldığı birçok kısa filmle tanınıyor. Kendisi Kick-Ass 2 filminde de rol alarak adını duyurmayı başarmıştı. Son dönemlerde uğraştığı stand-up gösterileri ile Hollywood’da geleceği parlak isimler arasında yer alıyordu.

Şimdi ailesi, arkadaşları ve sevenleri #FindTanyaFear etiketini de kullanarak kayıp oyuncunun bir an önce bulunması için çalışıyorlar.

Tanya Fear’ın yer aldığı Doctor Who bölümünü izlemiş miydiniz? Kendisini takip etme fırsatı buldunuz mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hawkeye fragmanı

Hawkeye Dizisinden İlk Fragman: Kate Bishop ile Tanışın

Final Space 3. Sezon Çıkış Tarihi Final

Final Space 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı: Netflix’in Uzay Dizisi Final Yapıyor