in ,

Doctor Who Oyunları David Tennant ve Jodie Whittaker Katkıları ile Geliyor

Yeni Doctor Who oyunları ufukta gözüktü. David Tennant ve Jodie Whittaker da sesleriyle yapımlarda karşımıza çıkacaklar.

Doctor Who Oyunları
- Reklam -
- Reklam -

İki Doctor Who oyunu önümüzdeki aylarda bizimle olacak. David Tennant ve Jodie Whittaker’in seslerini de duyacağımız oyunlardan birisi PC ve konsollara, diğeriyse iOS, Android ve Switch’e gelecek.

Tennant ve Whittaker dizideki 10. ve 13. Doktor rollerini oyun için yineleyecek. 2019’da VR için çıkan Doctor Who: The Edge of Time (Zamanın Kıyısı) oyununun devamı olan Doctor Who: The Edge of Reality (Gerçekliğin Kıyısı) adındaki oyunu yine Maze Theory geliştiriyor.

Yapımcıların söylediklerine göre The Edge of Reality geçen seneki oyunu “yeniden yaratıyor ve üstüne inşa ediyor”. Oyun yeni bulmacalar ve görevler, keşfedilecek yeni dünyalarla gelecek. The Edge of Time’da Whittaker’in sesi bulunuyordu. 13. Doktor oyunculara TARDIS’le çıktıkları görevlerde rehberlik ediyordu. Tennant ise yeni oyunla birlikte maceraya katılacak. The Edge of Reality ilk oyunun hikâyesinin kaldığı noktadan devam edecek.

- Reklam -

Doctor Who: The Edge of Reality İlk Fragman | İZLE

YouTube video

Fragman bizi Jodie Whittaker’in sözleriyle karşılıyor:

“Bugünden milyon yıl sonrasında, gerçekliğin kendisi tehdit altındaydı. Bir kahraman tarafından kurtarıldı. Evet, senin tarafından.”

Son sahnede de David Tennant karşımıza çıkıyor:

“Ben Doktor’um. Gerçi, muhtemelen beklediğin Doktor değilim.”

- Reklam -

Doctor Who sevenleri bekleyen ikinci oyun ise The Lonely Assassins (Yalnız Suikastçılar) adındaki mobil oyun. Geçen yıllarda çok popüler olan Simularca’nın geliştiricisi Kaigan Games’ten çıkan oyun bir dedektiflik hikâyesi olarak ilerleyecek.

Steven Moffat’ın dizinin 3. sezonunda yazdığı Blink bölümünden esinlenen oyunda, oyuncu bir telefon buluyor ve ağlayan meleklerin içinde olduğu yepyeni bir maceraya atılıyor. 11 ve 12. Doktor zamanlarında diziye katılan UNIT üyesi Petronella Osgood’un direktifleriyle ilerlediğiniz oyunda bir kayıp kişi davası olarak başlayan macera ağlayan meleklerin gizemli geçmişine doğru ilerliyor. Petronella Osgood’u canlandıran Ingrid Oliver da oyun için çekim ve seslendirme yapmış.

The Lonely Assassins İlk Fragman | İZLE

YouTube video

The Edge of Reality Xbox One, PS4, Switch ve PC’ye gelecek. The Lonely Assasins’i de iOS ve Android telefonlarınızdan ve Switch’lerden oynayabileceksiniz. İki oyun da 2021 baharında yayınlanacak.

Doctor Who evreninde tanıdığımız karakterlerle yeni maceralara çıkmak için heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Doctor Who’da Bahsi Geçen Türkler

Kaynak: Euro Gamer

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blizzard Türkiye Fiyatlandırması

Blizzard, Fiyat Politikası Nedeniyle Türkiye’deki Oyunculardan Tepki Çekiyor

Alan Moore Süper Kahraman Filmleri

Alan Moore: “Süper Kahraman Filmleri Sinemaya Zarar Veriyor”