in ,

Doom Patrol 3. Sezon Fragmanı: Madame Rouge Sahnede

Doom Patrol 3. sezon fragmanı yayınlandı. Sevilen DC dizisi, Madame Rouge’un gelişiyle ekibin işlerini çok daha kötü hale getirmeye hazırlanıyor.

doom patrol 3. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

HBO Max, Doom Patrol 3. sezon fragmanı ve posterini yayınladı. Madame Rouge’un gelişi ile beklenmedik süper güçlü uyumsuz ekibimiz için işler çok daha kötü hale geliyor.

İlk defa Titans’da gördüğümüz ve ardından Şubat 2019’da DC Universe kanalında kendi macerasına kavuşan Doom Patrol dizisi, 3. sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. The Chilling Adventures of Sabrina’da Lilith karakterini canlandıran Michelle Gomez, 3. sezon için ekibe düzenli olarak katılıyor. Oyuncu, Niles Caulder ya da diğer adıyla The Chief (Timothy Dalton) ile görünüşte derin bağları olan karakteri oynuyor.

Dizi, tanıdık yüzleri bir kez daha ekrana taşımaya hazırlanıyor. Crazy Jane rolünde Diane Guerrero, Rita Farr rolünde April Bowlby, Larry Trainor rolünde Matt Bomer, Cliff Steele rolünde Brendan Fraser ve Victor Stone, diğer adıyla Cyborg rolünde Joivan Wade başrollerdeki yerlerini alıyorlar.

- Reklam -

Michelle Gomez ile yeni sezona katılanlar arasında Sisterhood of Dada’nın müritleri olarak Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalartha ve Gina Hiraizumi; Deadboy Detective Agency ekibi olarak Madalyn Horcher, Ty Tennant ve Sebastian Croft da konuk oyuncu olarak yer alacaklar.

Yeni yayınlanan 3. sezon fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Doom Patrol 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

3. sezon, Dorothy’nin (Abi Monterey) Candlemaker ile yıkıcı bir kayba yol açan yüzleşmesinin doruk noktasında açılacak. Doom Patrol zor bir yol ayrımında ve her üye kim oldukları ve kim olmak istedikleriyle yüzleşmek için mücadele ediyor. Tam da bu sırada Madame Rouge (Michelle Gomez) çok özel bir görevle ve bir zaman makinesi ile geldiğinde işler çok daha karmaşık hale gelir.

Dizi için yayınlanan yeni postere de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

doom patrol 3. sezon poster

Doom Patrol’ün 3. sezonu 23 Eylül 2021 tarihinde HBO Max kütüphanesindeki yerini alacak. Hatırlanacağı üzere dizi, ilk iki sezonuyla DC Universe’taydı. Ancak orasının kapatılmasının ardından HBO Max’e geçti .Yapım, kanalın diğer içeriklerinde olduğu gibi haftalık olarak gelecek.

Doom Patrol 3. sezonundan sizler neler bekliyorsunuz? Önceki sezonlarını izlediniz mi? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Olgunluk Çağı Üçlemesi - Cem Akaş

Cem Akaş’ın Olgunluk Çağı Üçlemesi Tek Cilt Altında Geri Döndü

Semenderlerle Savaş - Karel Çapek

Semenderlerle Savaş: Karel Çapek’in Kara Mizah ile Distopyayı Buluşturduğu Kült Eseri Tekrar Türkçede